reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

ninja-to podaj mi nr konta a wieczorkiem przeleje kaske i po sprawie ja bardzo bardzo chetnie tylko nap ile tez za przesylke

reklama
niekat-decyzja nalezy do ninji
a234.gif
ale zalezy mi nie powiem na garnuszku bo chce go kupic a okazja jest

Niekat - Oferowałam wcześniej i nikt się nie odezwał to się przypomniałam :-p No i Kasik była pierwsza :sorry:

Kasik - podaj mi na priva adres to Ci go dziś wyślę, bo bedę na poczcie (no i zobaczę wtedy ile wyjdzie przesyłka.

spoko dzioszki:tak:ja widziałm wczęsniej ale któras tam się zainteresowała i myslałam ze sprawa rozwiazała sie na prive:tak:pisałam bo się nadal zastanawiam między garnuszkiem a szczeniaczkiem ;-)

Ja tez myslalam ze juz poszedl no ale jednak nie a szczeniaczka ja narazie nie kupuje bo nie bylo zainteresowania jesli ktos mu kupi z rodzinki to oki ale ja bylam i jestem za garnuszkiem:tak: uciekam bo maly cos marudny znowu:baffled::baffled::baffled:

Ninja - mój wózeczek jest bardzo lekki a składa się go w 5 sekund :biggrin2: i to tyle jego zalet :-D

Patrzcie jakie słodziaki upolowałam Nelce na allegro (już są w drodze do mnie)

Weronika swietny komplecik:-)
ja tez myslałam ze garnuszek ochniety;-) ale cóz jak to mówia kto pierwszy ten lepszy:rofl2::-)

reklama
Weronikaa - śliczne - jakbym miałą córeczkę to na pewno też wybrałabym ten komplet (no bo Tymonowi z motylkami to nie bardzo).
Wiesz - oliwka to mój kolor :-p;-) I ładnie wygląda z różowym, Mimo, że różu nie znoszę, to na ubrankach dziecięcych, w kompozycji z oliwką lub brązem wygląda świetnie (HM postawił zresztą na takie połączenia)

Do góry