reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

ninja-to podaj mi nr konta a wieczorkiem przeleje kaske i po sprawie ja bardzo bardzo chetnie tylko nap ile tez za przesylke

reklama
niekat-decyzja nalezy do ninji
a234.gif
ale zalezy mi nie powiem na garnuszku bo chce go kupic a okazja jest

Niekat - Oferowałam wcześniej i nikt się nie odezwał to się przypomniałam :-p No i Kasik była pierwsza :sorry:

Kasik - podaj mi na priva adres to Ci go dziś wyślę, bo bedę na poczcie (no i zobaczę wtedy ile wyjdzie przesyłka.

spoko dzioszki:tak:ja widziałm wczęsniej ale któras tam się zainteresowała i myslałam ze sprawa rozwiazała sie na prive:tak:pisałam bo się nadal zastanawiam między garnuszkiem a szczeniaczkiem ;-)

Ja tez myslalam ze juz poszedl no ale jednak nie a szczeniaczka ja narazie nie kupuje bo nie bylo zainteresowania jesli ktos mu kupi z rodzinki to oki ale ja bylam i jestem za garnuszkiem:tak: uciekam bo maly cos marudny znowu:baffled::baffled::baffled:

Ninja - mój wózeczek jest bardzo lekki a składa się go w 5 sekund :biggrin2: i to tyle jego zalet :-D

Patrzcie jakie słodziaki upolowałam Nelce na allegro (już są w drodze do mnie)

Weronika swietny komplecik:-)
ja tez myslałam ze garnuszek ochniety;-) ale cóz jak to mówia kto pierwszy ten lepszy:rofl2::-)

reklama
Weronikaa - śliczne - jakbym miałą córeczkę to na pewno też wybrałabym ten komplet (no bo Tymonowi z motylkami to nie bardzo).
Wiesz - oliwka to mój kolor :-p;-) I ładnie wygląda z różowym, Mimo, że różu nie znoszę, to na ubrankach dziecięcych, w kompozycji z oliwką lub brązem wygląda świetnie (HM postawił zresztą na takie połączenia)

Do góry