reklama
darinia
Entuzjast(k)a
kupiłam dziś materacyk kokosowo-gryczany bo wyglądał na bardzo solidny pościel( poszewki ochraniacze kołderka poduszka) i trochę małych ciuszków bo takich mam najmniej po takie małe pierdołki pójdę sama
Macie takie malutkie koszuleczki? bo dziś widziałam takie w sklepie kobieta mówiła że to sie nakłada pod kaftanik?
Kupić sobie kilka takich czy to zbyteczne?
Macie takie malutkie koszuleczki? bo dziś widziałam takie w sklepie kobieta mówiła że to sie nakłada pod kaftanik?
Kupić sobie kilka takich czy to zbyteczne?
skaba1
sierpień'05 marzec'08
darinia ja używałam takich koszulek dopóki goil się pępuszek (a u nas troszkę z tym zeszło).. tyle, że ja je używałam zamiast kaftanika a nie pod kaftanik.. zresztą teraz też sobie kilka kupiłam, bo jakoś nie przepadam za kaftanikami (kupuje same śpioszki, a nie kompleciki z koszulką).. ale nie pytajcie mnie dlaczego, bo żadnego racjonalnego wytłumaczenia nie mam.. potem z koszulek przerzuciłam się na body...
Darinia u nas tez od paczatku byly body tyko te zapinane kopertowo i moim zdaniem takie wlasnie na poczatek sa najlepsze. Julek wlasciwie na poczatku to w samych bodzuiakach lezal ale teraz ze wzgledu na pore roku to chyba potrzebne do tego jakies spodenki czy spioszki. Albo najlepsze rozwiazanie pajac - wszystko w jednym:-)
A koszulek kilka dostalam i zadnej nie uzywalam.
A koszulek kilka dostalam i zadnej nie uzywalam.
Marteczka23
Fan(ka)
no fotelik już jest i łóżeczko złożone-przygotowane tylko takie puste:-(
U mnie w ruchu tez byly i body i pajace super sprawa! Marteczke to jak ci pusto to wiesz fru na kolanka podloge umyc potem w ramach relaksu mezula ... :-):-):-)
He, he dokladnie tak :-) Marteczka korzystaj poki masz meza pod bokiem i kto wiem moze za kilka dni nie bedzie juz takie puste ;-)
reklama