iza&marcin
Fanka BB :)
No to idealnie ! Zaoszczedze troche miejsca
dzieki dziewczyny
dzieki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skaba śpiworek super, a cena jeszcze lepsza!!!:-):-) Sama sie zastanawiam nad zakupem takiego śpiworka, z Milo takiego nie miałam, naprawdę przydaje się?? Doradźcie mi proszę
No to mojemu Filipkowi muszą przypasować, bo mam już dwa śpiworki i chcę kupić jeszcze jeden cienszy ***Śpiworek*** (305338276) - Aukcje internetowe Allegro (proszę mi go nie podkupić:-)) do tego kocyk do przykrycia, a pościeli narazie nie mam w planie. Gorzej będzie jeśli małemu się nie spodobaJa bym kupila jeden dla sprawdzenia czy mauchowi podpasuje czy nie - bo sa takie, ktorym spiwory nie pasuja i tyle.
To chyba sie skusze na taki śpiworek - widziałam takie słodkie w Tesco. Ale powiedzcie mi jeszcze czy dzieciątku nie jest w tym zimno w rączki i ramionka?? No bo one są w takim śpiworku nieprzykryte??