beata2802, ja pływam w zwykłym jednoczęściowym. A ciążowe widziałam w H&M , albo w C&A, ale nie były zbyt ciekawe. Chociaż może wygodniejsze. A jeśli wygodniej ci w dwuczęściowym to nie ma przeszkód. Miłego pływania.
reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Dusia08
Marzec '08
Mamma80 - Sliczne sukieneczki :-)
skaba1
sierpień'05 marzec'08
mamma śliczne sukienusie:-):-):-)
ja też już nabyłam pierwszą rzecz dla dzidziuni - kremowy polarkowy kombinezonik z H&M, w którym przyjedzie ze szpitala (wyszperałam go w moim sklepie na Rakowie za 15zł..:-):-) zresztą ostatnio to sie tam nieziemsko obłowiłam - większość rzeczy dla Bartka i prawie wszystkie z H&M:-):-)).. ale zdjęcia nie moge narazie wkleić, bo coś jest nie tak z moim aparatem...
ja też już nabyłam pierwszą rzecz dla dzidziuni - kremowy polarkowy kombinezonik z H&M, w którym przyjedzie ze szpitala (wyszperałam go w moim sklepie na Rakowie za 15zł..:-):-) zresztą ostatnio to sie tam nieziemsko obłowiłam - większość rzeczy dla Bartka i prawie wszystkie z H&M:-):-)).. ale zdjęcia nie moge narazie wkleić, bo coś jest nie tak z moim aparatem...
mamma80
Entuzjast(k)a
Tą fioletowa nabyłam w H&m a tą drugą w Smykumamma- ciuszki rewelacja!!!!!!:-) jeśli można zapytać to gdzie kupiłaś te sukienusie? Ja też bym chciała nabyć taką beżową .
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Tą fioletowa nabyłam w H&m a tą drugą w Smyku
a spodenki to też H&M??? bo wydaje mi się, że identyczne kupiliśmy koleżance dla jej córeczki:-) cudne są:-)
telma78
Entuzjast(k)a
mamma-jakie cudeńka suuuuuper!
Moja mama jak przyleciała i zobaczyła co ja mam dla mojej dzidziulki, to stwiedziła, że to do mnie nie podobne, bo mam "już" kremowy kocyk i żółte body i to wszystko, (no w Polsce kupiłam jescze dwa dresiki uniseksy z H&M i mam jeszcze jakieś ciuszki po Melci). No kurcze ale co tu szaleć jak niewiadomo, czy na różowo czy na niebiesko:-):-):-), no nie? Będę wiedziała, to bedę szalała;-);-)
A do tego czasu będę cieszyła oczy waszymi zdobyczmi!
Moja mama jak przyleciała i zobaczyła co ja mam dla mojej dzidziulki, to stwiedziła, że to do mnie nie podobne, bo mam "już" kremowy kocyk i żółte body i to wszystko, (no w Polsce kupiłam jescze dwa dresiki uniseksy z H&M i mam jeszcze jakieś ciuszki po Melci). No kurcze ale co tu szaleć jak niewiadomo, czy na różowo czy na niebiesko:-):-):-), no nie? Będę wiedziała, to bedę szalała;-);-)
A do tego czasu będę cieszyła oczy waszymi zdobyczmi!
reklama
Dziewczyny, a ja chcę kupić sobie kostium na basen, i nie mogę nigdzie nic takiego trafić, np. na allegro nic nie ma. Macie jakiś pomysł, gdzie mogę dostać ciążowy kostium? A moze ciężarne pływają w 2-częściowym?
fajne kostiumy jednoczesciowe na:
Maternity>Swim- Isabella Oliver
JoJo Maman B