reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
mamma-o to super :-). Ona jest taka uniwersalna, że pasuje i dla chłopczyka i dla dziewczynki:-). Tak szaleje z kupnem tych sukieneczek i róźowymi kolorami,że mam nadzieję, że mojej córci nie urośnie siusiaczek:-D. Chociaż pani dr zapewniła mnie na 100%, że to dziewczynka:tak:.

śliczne te zakupki:-):-):-) aż mnie naszła ochota, żeby się wybrać do mojego ulubionego "salonu mody.. używanej":-):-) ale póki się nie wykuruję nie mam na co liczyć..:-:)-(

Giza, Niekat - dzięki za wcześniejsze porady, jak widać gdybym się sugerowała tylko tymi mądrymi gazetkami i poradami to daleko bym nie zaszła :tak:. Jednak sprawdzone porady to zupełnie coś innego:-).

Co do ciuszków uzywanych, jestem za. Nie dość że są śliczne:-), bardziej oryginalne:-), to jeszcze można ich na raz kupić dużo więcej:-)!!!

Hej, ja popieram 3 sztuki to stanowczo za mało- jak dla mnie oczywiście!

Przyszłamamusiu- chwal się chwal... miło nacieszyć oczka takimi cudeńkami...
Ciuszki super, poza tym dresik z H&M-u bardzo praktyczny i na pewno posłuży na dłużej...A, że wszystko różowe?! Tak zazwyczaj jest,że maleńkie dziewczynki są całe różowe, potem jest już tego trochę mniej na rzecz innych kolorków:-):-):-):-) Jak dla mnie ma to swój urok:-)!

ninja- super zdobycze! Takie męskie- styl militarny-hihihi!:-)
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę,że wiecie co tam u Was w brzuszkach się ukrywa, ja nie wiem i nic nie kupuję, jakoś już mi się nie chce ciuchów w neutralnych kolorkach:zawstydzona/y:! no cóż nie pozostaje nic innego jak czekać....

Dziewczyny, a ja chcę kupić sobie kostium na basen, i nie mogę nigdzie nic takiego trafić, np. na allegro nic nie ma. Macie jakiś pomysł, gdzie mogę dostać ciążowy kostium? A moze ciężarne pływają w 2-częściowym?

reklama
Do góry