reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
dziewczyny a co kupujcie do wózka:confused:
nam wczoraj pani poleciła w sklepie taki śpiworek welurowy, który po rozłożeniu mozna wykorzystać jako kocyk, wiem juz ktoś o tym pisał na forum ale nie moge tego znaleźć :-(
Ja do wózeczka dostałam taki jakby spiworek , na górze jest na ramiączkach tak jakby a na nóżki taki worek jest zeby mogło swobodnie nóżkami machać , tylko teraz wózek potrzebny :-p

Kasiu_s, czy myślisz o czymś takim?
2o2 Śpiworek kocyk becik rożek okrycie 3w1 HIT!! (291808258) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam taki śpiworek, ale używałam go w domu. A do wózka nie kupowałam nic specjalnego, tylko miałam zwykły kocyk i przykrycie, które było w komplecie z gondolą. Jak maleństwo ubierzesz w kombinezon i przykryjesz kocykiem to nie wydaje mi się, żeby coś jeszcze było potrzebne. Potem do spacerówki kupiłam śpiworek taki cieplejszy
ŚPIWOREK DO WÓZKA Z OWCZA WEŁNA ŚPIWORKI WOMAR (291808315) - Aukcje internetowe Allegro
ten chyba do gondoli też pasuje. W każdym razie na taki śpiworek to się zdecydowałam jak temperatura rano sięgała tak -15 stopni, a do żłobka trzeba było iść. A z takim maluszkiem jak będą silne mrozy to lepiej nie wychodzić z domu, chyba do -5 można wychodzić z niemowlakiem na spacery.

i dzieki za podpowiedź :tak:
jednak chyba i tak kupie podobnie jak ty chociaż do domku taki spiworek bo wydaje się fajny i praktyczny:-)

reklama
Do góry