reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

ja juz mam bawełniana ale stranie flanelowe mi się podobaja i na bank zakupie na dniach anwet bio w carrefourze widziałam za neicałe 30 zeta:\:tak:jest milutka i mieciutka wiec nie widze przeciwskazan.warto miec obie.bawełniana chyba lepsza na ciepłe dni:tak:

reklama
Flanelki są milusie,aż przyjemnie się przytulić do takiej podusi:tak:,ale wydaje mi się,że ciężej kupić komplet z flanelki,a już na bank z ochraniaczem:no:

Giza - ten twój śpiworek trzy w jednym strasznie mi się podoba nawet już go zapisałam na listę zakupów :-)

Właśnie wróciłam z zakupów i zastanawiam się tak... bo widziałam fajny kombinezonik na 68 cm jest dość ciepły do tego w środku wyłożony polarkiem no i kompletnie nie mam pojęcia czy jest sens go kupić:sorry2:.
Może doświadczone mamusie podpowiecie mi?? No bo niby będzie juz marzec ale pogoda może być nadal chłodna , sama nie wiem...
Stresuję się przy tych zakupach:sorry2:

ja kupiłam kombinezonik 68 bo była promocja i nawet dużo nie kosztował a jak się nie przyda to poczeka na drugiego bobasa mojego albo siostry:-)

Kasia 68 to mi się wydaje, ze już przypadnie na ciepłą wiosnę, więc chyba nie bardzo, ale niech się wypowiedzą mamusie które mają mniejsze pociechy, ja już nie bardzo pamiętam:tak::-D

reklama
no fakt, dlatego te zakupy trochę mnie stersują:sorry2:
do tego gin powiedział na razie o długich nogach;-)
w każdym razie jakby co to doradźcie mi coś:unsure:

Do góry