reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Giza sweterek śliczny, chybabym zostawiła te guziki z miśkami tak słodko to wygląda:-). Szkoda że nie udało się obejrzeć Ci tego wózka:-(. Widocznie musimy jeszcze poczekać:tak:

reklama
A i poruszyłyście mój ulubiony temat...Wózeczków!!!:-)
to mogę się przyczynić swoją wiedzą na ten temat,dla dziewczyn,które chciałyby wpinany fotelik w stelaż: najpierw spodobał mi się Coneco V3(a już najbardziej w edycji Pierre Cardin)+fotelik Pioneer Coneco V3 Pierre Cardin bordowy i niebieski NOWY (292064415) - Aukcje internetowe Allegro
,a później znalazłam bardzo podobne,takie jak: Titi Triton TITI 3w1 TRITON +FOTELIK 0-13kg _OSTATNIE SZTUKI_ (292358067) - Aukcje internetowe Allegro
i Baby Smile Axel+fotelik Maxi Cosi Cabrio(i tu bół bo kosztuje ponad 500zł)ABSOLUTNY HIT BABY SMILE AXEL wysyłka0zł NOWOŚ (294713080) - Aukcje internetowe Allegro
i podobają mi się bardzo ale te przednie kółeczka chyba nie wydolą na moich terenach:-(
To brałam pod uwagę takie modele jak: Coneco Toledo(też wersja Pierre Cardin)
Najnowszy Coneco TOLEDO-PIERRE CARDIN-GRATISY-W-wa (291477104) - Aukcje internetowe Allegro
albo Baby Smile Twister(ma fajne felgi:-D) WÓZEK TWISTER SPECIAL WÓZKI BABY SMILE PROMOCJA (291808287) - Aukcje internetowe Allegro
albo jeszcze Baby Design Atlantic WÓZEK GONDOLA SPACERÓWKA ATLANTIC BABY DESIGN !! (291481513) - Aukcje internetowe Allegro
Koła już większe ale znowu nie zamontuję na nich fotelika i kapa:wściekła/y:
A ceny są atrakcyjne,nie to co te Boldery:wściekła/y:

Ja mam pościel z Feretti(własnie dzisiaj kurier przniósł mi drugi komplet dla dzidzi)i jestem bardzo zadowolona.Zaczęłam ją kupować dla Jaśka i tak mi zostało:-)Dla mnie się super sprawdza.

Niekat- mi sie bardzo podoba ten z pierwszego linka. Ale ten coneco V3 tez jest fajny.
Giza- Sweterek sliczny. Jeszcze bendziemy zamowienia u ciebie skladac :-)

A ja zamowilam wozek i wczoraj mi przywiezli ale cholera tylko jedno pudelko a mialy byc dwa i narazie mam wszystko oprocz stelazu. Gdzies tam ups zapodzial drugie pudelko ale mam dostac w tym tygodniu.

Giza- REWELACJA!!!!! Ale ZDOLNIACHA z Ciebie:szok::szok::szok:! Co do guziczków mi też się podobają te misie (są słodkie)

Wioletta- no z łóżeczkiem poszaleliśmy ;-)kosztowało nas już z przewijakiem 845 zł (łóżeczko o ile dobrze pamiętam ok.730zł w necie, bo w sklepie byśmy zapłacili w sumie 150 zł więcej). Ale i mi i mężowi strasznie ono się spodobało. Podobało nam się też włoskie firmy MIBB ale ono kosztowało 1800 zł:szok:.

My już wybraliśmy wózek i czekamy na odbiór(ma być pod koniec miesiąca). Zostaliśmy przy teutonii:tak:.

reklama
Dziękuję za pochwały :zawstydzona/y:
Marteczka, ten wózek titi też wpadł mi w oko na allegro, ale tu nie ma anio słowa o tym, żeby oparcie w spacerówce można było położyć na płasko :-( A jak taki półroczny maluch zaśnie na spacerze, to lepiej żeby spał na leżąco, niż krzywił się siedząc.

Do góry