reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

A mnie podobaja sie wlasnie w takiej kolejnosci w jakiej niekat je wkleilas czyli najpierw ten bexa a potem nastepne. Ja mam tylko ten problem ze z jakiegos powodu nie bardzo lubie foteliki ktore sa dodatkiem do wozka - jakos tak nie mam do nich przekonania. No ale fakt faktem, ze ten na zdjeciu wyglada barzdo dobrze:-)
A zobaczyc i poprowadzic wozek jednak trzeba bo czasem zdjecie a praktyczna prezentacja potrafia sie rozminac.
dlatego tym bardziej czekam na relację GIZY!!!!:tak::-)

reklama
Buuu, w sklepie nie ma jeszcze modelu toledo. Można się dowiadywać w lutym, bo najpierw muszą sprzedać zeszłoroczne modele. Za to obejrzałam sobie V3 i wygląda bardzo fajnie. Wydaje mi się, że oba modele mają taką samą gondolę. Fajne jest tam rozwiązanie z rozpinanym na zamek przykryciem. W sklepie można rozpiąć, a nie trzeba zdejmować i zastanawiać się, co z tym zrobić. Jest możliwość podniesienia oparcia. A gondolkę można złożyć na płasko. Wózek jest zwrotny i dość lekko się prowadzi. Był tylko w niebieskim kolorze, fajny.
Niekat, nie wiem, czy przyglądałaś się temu wózkowi Basco. Ale tu chyba nie ma osobnej gondolki, tylko spacerówkę się przerabia na gondolkę.

no i drugi sweterek gotowy, tylko na guziczki nie mogę się zdecydować, miśkowe (te po lewej), nawet te miśki trochę podobne do kotka na swetrze, ale biało-czarne, czy takie zwykłe, za to w kolorze sweterka (po prawej)
IMG_8609_m.JPG

No giza wlasnie siedze i patrze na twoj sweterek z otwarta buzia ... i nie zartuje... ale ty masz kobieto reke do dziergania!
A c d guzikow to tez mialabym trudnosci z wyborem - oba rodzaje pasuja:-)

Giza normalnie kobieto:szok::szok::szok::szok::szok:Podziwiam naprawdę!!Na samym początku ciąży kupiłam sobie książkę do szydełkowania:dry:i dziewczyny się w pracy śmiały,kiedy ja coś zrobię z niej(wtedy jeszcze chodziłam do pracy i czasu 100 razy mniej)-a tu los się tak potoczył,że juz ponad pól roku jestem na zwolnieniu,czasu full a ksiązka nietknięta:-p:cool2::cool2::cool2:

Wow!!!Giza ale śliczny,ty może rób i sprzedawaj na allegro na zamówienie,ja bym zostawiła jednak kotki:-)
Przyszła mamusiu,zestaw jak malowany i z tą pościelą to łóżeczko się przepięknie komponuje.Kurde też już bym chciała mieć łóżeczko i wybierać pościel,a tu cały czas pod wiatr:wściekła/y:

reklama
Skaba pościel Feretti faktycznie jest czadowa,ale ta cena:no:,a do tego kuzynki mąż pracował w konkurencji (Amy) i opowiadał mi jak test pościelek robili w firmie.Każdy tam kupił jakiejś innej firmy i naciągali materiał nad szklanką i polewali wodą i wyobraź sobie,że w Feretti zamiast przelecieć ta woda to spłynęła po materiale,:szok:więc chyba to dobrze nie świadczy.

Do góry