reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Nam wczoraj kurier doniósł pościel i wanienkę. Pościel od razu założyłam aby sprawdzić jak się prezentuje... pochwalę się;-)

sliczna - taką własnie sobie wymarzyłam:tak::-):sorry2:ile za nia zapłacilas jesli mozna wiedziec i czy były w komplecie wypełnienia? w ogole co było w komplecie?

Przyszła Mamusia cudo:-):-):-):-) jej jak mnie się te ciemne łóżeczka podobają...mmmm.. i pościel w moich ulubionych (na tą chwilę;-)) kolorach:-):-):-) pieknie!!

niekat- pościel kupiłam na allegro 3-elementową (122zł) i z tej samej serii kupiłam ręczniczek z kapturkiem. Od jednej babki wzięłam 6 rzeczy (taniej na przesyłce, a ona ma sklep). Może wkleję linki co mi przyszło:
!!Pięęękna pościel DREWEX AT 3-el. PROMOCJA!!! (290126676) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE kąpielowe ręcznik z kaptur. Drewex AT (290129983) - Aukcje internetowe Allegro
..Mięciutki PLED kocyk 135x100 duck Nowość (292579983) - Aukcje internetowe Allegro

i prócz tego wzięłam jeszcze 2xprześcieradła i wypełnienie do pościeli :-).
Ale powiem Wam, że kocyk jest taki milusi, że aż miło się wtulić. Mam nadzieję, że moja córcia w tej pościeli będzie spała tak spokojnie jak miś na chmurce:-D

reklama
Do góry