reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
giza, jakiej używasz wody do tego nawilżacza? zwykłej z kranu czy może filtrowanej?

No tak, doczytałam że jest tam filtr odwapniający wodę, jednak obawiam sie jak długo pociągnie przy naszej nowohuckiej wodzie mineralnej :/

Remeny, ja używam filtrowanej (mam britę), a koleżanka kupuje destylowaną, ale to wydaje mi się przesadą.

giza to tak jak ja do żelazka - jedna znajoma ostrzega wszytsich dookoła zeby destylowaną lac do zelazek ale ja tylko leje odfiltrowana w bricie:tak:w ogole do wszytskiego jej uzywam:-)

Wczoraj , tak przelotem byłam w Auchan i kupiłam kocyk polarowy za 11 zł!!! i to duży - fakt , cieniutki, ale mam zamiar go zszyć złożony na 4.
Jak któraś z Was ma blisko do tego sklepu to polecam :tak:

Ninja a jak duzy jest ten koc? Bo też tak właśnie myślałam zrobić żeby kupić większy i go zszyć, bo jakoś lubie strasznie polarowe rzeczy są takie cieplutkie, a 11 zł to prawie darmoszka! Bo jak patrzyłam na dziecięce kocyki akrylowe to nie dość że drogie to mnie jakoś nie urzekają :wściekła/y:

Weronikaa - no właśnie mi tez akrylowe się nie podobają...
Jak mam złożony ten kocyk na 4 razy, to ma wymiar zbliżony do wypełnienia (kołderki) - chyba kupię jeszcze drugi, żeby właśnie robił za wypełnienie do poszewki.

Dziewczyny, myślicie, że warto mieć coś takiego? (kuzyn małżona je produkuje i obiecał nam za darmo :-)):

KOJEC DO NAUKI WSTAWANIA - HORN BERBER (292724714) - Aukcje internetowe Allegro

ninja ja w sobotę byłam w Auchan i o tobie myślałam, bo o ile dobrze pamiętam to wybrałaś dla Tymonka pościel w pieski i taka sama była w Auchan.. tyle, że dwuczęściowa i na pewno jedna była z flaneli (ja osobiście bardzo lubię flanelę), ale z bawełny chyba tez..

ja też wolę kocyki polarowe.. z akrylowych do tej pory podobał mi sie tak naprawdę jeden wzór, ale ten kocyk kosztował 120 zł.. ale kocyk mam, bo dostałam od szwagierki, a darowanemu koniowi...:-)

co do kojców ja nie używałam.. jak była potrzeba zostawienia na chwilę maluszka to wkładałam go do łóżeczka i wrzucałam zabawki.. można też zastosować łóżeczko turystyczne.. ale przed samym kojcem zawsze miałam opory.. i one najtańsze nie są, a zastosowanie mają ograniczone, więc specjalnie bym nie kupiła.. ale skoro to prezent :-):-)

reklama
Do góry