reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Giza- fajna ta podusia do karmienia...muszę się zastanowić czy ją kupić. Ja wymyśliłam sobie, że będę karmić na fotelu bujanym (pożyczyłam od teściów taki ze skóry) dokupiłam do niego skórę owczą (jako narzutę, aby było milusio)Oj taki zestaw marzył mi się od zawsze.I wreszcie ku temu jest okazja:-D. Brakuje mi tylko do tego kominka, ale to muszę poczekać, bo w bloku było by ciężko:-D. Dlatego muszę sprawdzić czy wymiarami się wpasuję;-) z poduszką i czy będzie wygodnie.

Marteczka- my też kupiliśmy łóżeczko Glucka i niestety jest szuflada bez przykrycia, ale mój mężuś już zamówił płytę o tych samych wymiarach i sami zrobimy przykrycie za góra 10 zł (koszt takiej płyty).

Marteczka śliczne te ciuszki, widzę że szalejesz na całego:tak:. Ja nic nie kupuję jeszcze bo nadal nie znam płci:-(

Myślałam ale musiałabym jechać do Poznania, a to 80 km i przy moich skurczach nie wiem czy byłoby wskazane. 19 stycznia mam znowu USG i będziemy szukać
płci, a potem wybieram się na zakupy do Poznania więc może się zdecyduję na 4D jak 19 nic nie pokaże:-):-)

Asze ja jestem z Poznania i jesli bys chciala to moge Ci dac namiary do kobietki ktora mi 3sec po przlozeniu tego czegos do brzucha oswiadczyla ze bedzie chlopok ::D
Samo badanie 150 plus 50 za zdjecia i 50 za film ale to jesli sobie zyczysz

a jesli chodzi o zakupy to zahacz o Pati i Maxa, chyba to jest ul Polna jeszcze. Niedaleko szpitala.
Maja wszystko w jednym miejscu.

a Marteczka nadal szaleje na allegro :D sliczne te rzeczy. sama jak bym mogla to kupilabym polowe, tyle ze po tygodniu musialabym jesc tynk ze scian :D
Z ciuszkowymi zakupami dalam sobie spokoj bo wszystko mam i teraz juz tylko walcze z pokusami .

iza&marcin dziękuję Ci bardzo, proszę prześlij mi te namiary na tego lek na priv:tak:
A co do tego sklepu to nie znam, mój małżon zna dobrze Poznań bo tam pracuje ja tak mniej, ale zakupy mam zamiar tam zrobić bo większe możliwości, a do tego sklepu zajrzę:tak:

reklama
Asze - bylam dzis u gin i pytalam o USG 3d i 4 D - powiedziala ze to juz za pozno - ze za malo plynu owodniowego! Wg rozmiaru dziecka jestem w 32 tyg.

Do góry