reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

dziewczyny przeczytałam jeszcze raz cały wątek zakupowy i zabieram się za zamawianie.. na razie mam taki plan:
kremowa pościel z beżową krateczką - o ile będe mogła kupić same poszewki i ochraniacz:
(EL-AN) POŚCIEL 11 EL. APLIKACJE MOSKITIERA (291379475) - Aukcje internetowe Allegro
rożek z podusią, który chciałabym też wykorzystać jako pościel do wózka
(EL-AN) BECIK ROŻEK Z KOKOSEM HAFT + PODUSIA (291381301) - Aukcje internetowe Allegro

drugi rożek
BECIK-ROŻEK ***LUX*** z kapturkiem CIEPŁA FROTKA (291286543) - Aukcje internetowe Allegro

podobają mi się tez te polarowe kocyki
CIEPŁY KOCYK POLAROWY Z PIESKIEM 90x80 (289489581) - Aukcje internetowe Allegro

no i za radą Gizy
efik1 śpiworek kocyk rożek okrycie 3w1 PROMOCJA! (288409619) - Aukcje internetowe Allegro

sporo tych kocyków... zrezygnowałam z zakupu kocyka welurowego, bo mam jeden po Bartku to wystarczy (no i podejrzewam, ze dostanę od szwagierki;-))... i nie kupuję tez typowej pościeli do wózka..

reklama
Skaba śliczne te wszystkie rzeczy:-) Też się czaję na taką pościel ale chciałabym żeby baldachim był materiałowy a nie taki tiulowy, wtedy przepuszcza mniej swiatła, a dzieciątko będzie z nami w pokoju więc będzie mieć ciemniej pod takim z materiału:-):tak:

Niekat właśnie coś w tym stylu tylko żeby były te druty do baldachimu bo ich nie mam:tak:, no i nie wiem jaki kolor... jak nie poznam płci to jakiś neutralny...:-)

skaba - śliczne te rzeczy - pościel tez mam wybraną, tylko czekam na przypływ kaski, no a śpiworka nie kupuję, bo już 2 kupiłam :sorry2:

Co do baldachimu - to wydaje mi się tylko zbieraczem kurzu w moim wypadku, poza tym jakoś do Tymona by mi nie pasował....

asze z tej samej firmy są też takie komplety z baldachimem materiałowym i w komplecie jest stelaż.. tylko pościel jest troszkę bardziej zdobiona, a ja wolę prostsza wersję..
(EL-AN) POŚCIEL 11 EL. HAFT BALDACHIM (291377936) - Aukcje internetowe Allegro

tak jak ninja nie mogę się przekonać do baldachimu, zreszta do przybornika też nie... właśnie wydaje mi się, że tam się tylko będzie kurz gromadził... może gdybym widziała, że będzie dziewczynka... wysłałam do nich zapytanie czy sprzedadza mi same poszewki i ochraniacz.. zobaczę co odpowiedzą.. no i jaka cena..

asze śliczne te pościele... a Darland moge polecić, bo poprzednio kupowałam od nich pościel flanelową i do tej pory świetnie służy i rewelacyjnie wygląda.. była pare złotych droższa, ale warto było..

reklama
Skaba no ta też jest fajna tylko te kokardy...takie za duże:-)
Mieszkam na wsi więc wyprać i wysuszyć baldachim to będzie moment a jak urodzimy to wiosna tuż tuż...:tak::-D

Do góry