reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
No tez mi sie wydaje ze lozeczko turystyczne praktyczniejsze, no ale jak bende miala drewniane lozeczko u synka w pokoju to niewiem wlasnie czy kupowac jeszcze turystyczne zeby puzniej uzyc jakos kojec. Pytanie do doswiadczonych mam....uzywalyscie kojca jak juz dziecko bylo starsze czy obeszlo sie bez??? Straszna mam ochote na ta kolyske haha
Dusia, gdybym miała tyle kasy, żeby kupić i kołyskę i łóżeczko turystyczne, to kupiłabym i jedno i drugie. Kołyska wydaje mi się przytulniejsza dla maleństwa. A łóżeczko turystyczne służyło mi jako kojec może przez miesiąc, jak Przemko zaczął się już w miarę sprawnie przemieszczać. Wkładałam go wtedy do środka, jak musiałam wyjść do ubikacji albo coś zrobić. Wrzucałam mu tam zabawki i nie musiałam się martwić, że w tym czasie zrobi sobie krzywdę. Ale szczęśliwy nie był, że mu wolność ograniczamy. A tak to po prostu używamy go na wyjazdach, do tej pory zresztą.
Dzisiaj zaszalałam z zakupami dla obu dzieciaczków. Przemko jest zaopatrzony w koszulki z krótkim i długim rękawem oraz spodnie. A dzidziuśkowi kupiłam jeszcze jedno body, kaftaniki, śpioszki i półśpiochy. Kocyk taki dwustronny - welurowo-bawełniany i szczotkę do włosów.

No to mi ulżyło bo już myślałam,że ja to od razu bym chciała kremować i żelować nie wiadomo czym??!:-Da tak nie wolno!no wiecie pierworodna:zawstydzona/y:w końcu!
Fredzik dobrze wiedzieć,że ci się sprawdza;-)to mnie zachęca jeszcze bardziej
Asze no nie wiem jeszcze na razie to tak jak mówiłam tylko sam fotelik :dry:niestety muszę zakupić.No kwiatki te z beżem super ale za jasny i typowo dziewczęcy,no zobaczę jeszcze.
Giza fakt,tani nie jest ale ze wszystkich 3funkcyjnych,na dużych 4 kołach to tylko te mi się podobają i są z dolniejszej półki.a musi być solidny bo tu gdzie będzie jeździł pięknego chodnika nie uraczysz:no:

Dusia-ty chyba mieszkasz w Stanach,zobacz w Sears'ie foteliki 3 in 1 Eddie Bauer'a - one sa odpowiednie dla dzieci od noworodkow do konca "kariery" fotelikowej,kosztuja tyle co Peg Perego,a posluza ci znacznie dluzej,jedynie ich sie nie da wpiac w wozek ani nosic,ale i tak do Silver Cross'a chyba nie da sie wpiac PP... my mielismy zamiar wlasnie taki kupic,ale sie skusilam na Peg Perego Primo Viaggio,bo trafila mi sie super przecena... rowniez teraz jest idealny czas na "lapanie" okazji z poprzedniego roku kolekcji,zarowno wozki jak i foteliki do nich sa czesto duzo tansze... poza tym duzo lepsze i tansze sa foteliki Graco - ich wozkow nie znosze,ale foteliki wypadaja w testach duzo lepiej niz PP- poza tym w Toys'r'us mozesz kupic stelaz do hustawki,na ktory wlasnie montuje sie foteliki Graco...

Iza&marcin- Bardzo fajne to łóżeczko i nie drogie :-).
Marteczka- faktycznie niedroga karuzela i fajna, bo ma żywe kolorki. Ja zamówiłam z Tiny Love Postacie zwierząt z muzyką klasyczną;-).

Ewa-Krystyna- Fajnie, że do nas zaglądasz:-):-) Co u Ciebie? Jak się czujesz?

reklama
Do góry