reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
marteczka juz kiedys cyba o tym pisałysmy i wynik taki,że jka masz kasiorkę i miejsce to kupuj sobie taka malutką ale jak stawiasz na praktyczność to wiedz ze ona ci posłuzy do 3 miesiaca najdłuzej:baffled:niestety mimo że sliczne nie zdaja egzaminu na dłuższa metę.zwróc na to uwage rpzy zakupie żebys potem nie żałowała ze sie dzidzia nie miesci juz:dry::-):tak:

Marteczka uważam ze nei ma sensu wydawać tyle na wanienke bo kupisz taka zwykłe za 2 0zeta ja mam dwie takie jedna malusia a druga wieksza ta wieksza czasem jeszcze uzywamy jak Melci sama sie kąpie bo ona uwielbia sie ze mna kapać:dry:

jeszcze o wanienkach: slyszalam ze nie warto kupowac z koreczkiem w dnie - po dluzszym uzywaniu zaczyna przeciekac (nie sprawdzilam... oczywiscie)

Dzisiaj na 1 ide na badanie cukru... glukoza mnie czeka. Dziekuje za rady o cytrynie. Wogle jestem ciekawa jak to jest w tutejszych szpitalach. Na poczatek - moge zjesc sniadanie.

Jakoś nie jestem przekonana do tej "donicy",nie wiem za bardzo czy to takie wygodne do kąpania.A foczka to jest coś takiego co albo wkładasz do wanienki zwykłej albo wanienka ma już to w "sobie"-żeby dziecko było stabilniejsze tzn.jest podpórka pod plecami i między nogami(tak jak na ostatnim zdj.wanienek ,które wkleiła Marteczka)
PrzyszłaMamusiu co do laktatora to ja miałam elektr.i bardzo sobie go chwalę-a ściągałam bardzo dużo,tam jest regulacja siły więc ustawiasz jak ci pasuje(ja miałam nuk)

o rany - jakos mis ie skojarzyło z gotowaniem dziecka bardzije niż z myciem:baffled:poza tym chyba nie la zbyt łatwiego dostepu do wszystkich cześci ciała maluszka no iz daje sie ze mu tam średnio wygodnie:sorry2:a jak dzidzia juz siedzi to lubi sobie pociapac wodę i wtedy to zupełnie odpada taki wynalazek...niektórzy ludzie nie powinni za duzo mysleć:dry:

reklama
Do góry