reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

a ja sie Wam chcialam pochwalic pierwszymi spioszkami zakupionymi przez mezusia.I przy okazji sprawdzic jak dziala fotosik.pl- kieepsko.

a co do ciucholandow, to ja jeszcze nie bylam bo nie bardzo wiem gdzie je ich szukac:confused: czy w takich typowych dla doroslych maja ciuszki dla dzieci ?? nie mam nic przeciwko uzywanym ciuszkom

reklama
Iza kapitalny ten pajacyk!
Weronika ja tez jestem za używanymi i ze szperacza było by taniej bo dla przykładu te 5 rzeczy kupiłam za niecałe 30zł ale do tego koszty przesyłki i za polecenie przelewu wyszło więcej bo 40zł:szok:to za 70zl mam nadzieję ze będą naprawdę w dobrym stanie.Małe bobaski nie niszczą a że są na samym mleku to i nie plamią.Ja mam parę rzeczy typu śpiochy po siostrzenicy(12 letniej) wyprałam i luz,mama ma mi coś po 16-tym podesłać,a jakbym wiedziała gdzie w Kielcach w ciuchexie można fajne rzeczy dla dzidzi kupić to już lecę:-)

Sim ja tez się czaję na ten wózek, chyba wybiorę cos w granacie taki kolor wydaje mi się praktyczniejszy.
Dziewczyny śliczne te Wasze ciuszki, ja jeszcze nie zaczęłam nic kupować, bo mam sporo od kuzynki z Belgii, ale jutro jadę do Tesco.....:tak::-D:rofl2::happy2:, tyle że nie znam płci i pozostają mi neutralne kolory no na razie żadnych sukieneczek:no::-:)sad::unsure:

Zapomniałam napisać że mężulo kupił mi dzisiaj spodnie ciążowe i bluzeczkę do tego - przymierzyłam czy dobre i.... schowałam bo to pod choinkę. Ale są cudne i pasują jak ulał:-D:-D:-D

Hej Laseczki .:-)Super pajacyk.Ja tez nie mam nic przeciwko ciucholandom jak mieszkałam w Gorzowie to z moja kumpela chodziłam co tydzien i szukałysmy ciszkow dla jej bobasa i niektóre były nowiuskie jeszcze z metkami i czesto markowe.
Ja całe zgromadzone zapasy mam nowe ale kupowane z przeceny bądz dostałam od moich kochanych klientek w prezencie.Juz nie moge doczekac sie stycznia bo styczen to u nas miesiac przecen i stare kolekceje sa nawet tansz o 70%
Musze sie pochwalic;-)jutro pracuje ostatni dzien i juz dzis dostałam czesc prezentów kubraczek dla maluszka 3pajace 3bodziaki 3sliniaki i becik czy tam rozek nie wiem jak to sie nazywa i wszystko piekne :-DJutro gonie do pracy z ciachem i szmapanem Moze dziabne małego łuczka bo uwielbiam :)

Wróciłam:-). Kupiłam sobie tunikę za 19 zł!!!! No i nie mogłam się oprzeć i kupiłam trzy białe bodziaki rozm.62. Ciuszki mają prześliczne w tym Tesco ale mało było neutralnych - albo dla chłopca, albo dla dziewczynki więc nie kupiłam nic więcej bo nie znam płci

reklama
Ninja tez zakupiłam taki kombinezonik :tak:tylko niebieski bo z Mela miałam pozyczony i powiem ze fajny był i teraz zdecydowałam sie go kupic;-)
Marteczka spódniczka bajer ze tez takie małe szyja:-D ale nie zamałe te rozmiary kupujesz? bo wydaje mi sie ze jak dziecko ci sie wieksze urodzi to moze wtym nie pohodzic:sorry2:

Do góry