reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Giza- super rada...właśnie się nad tym zastanawiałam:tak: czy ten ochraniacz jest już wypełniony czy do niego jakiś wkład jest dodawany. A takie ochraniacze pierzecie?

Marteczka- słodkie te ciuszki:-):-)...ja właśnie czekam z niecierpliwością na przesyłki z moimi ciuszkami i na razie nie zaglądam na allegro, bo mnie kusi znowu coś kupić:-p, bo faktycznie ceny są rewelacyjne.

reklama
a ja czekam na poswiateczne wyprzedaze, poki co wybralam wyzek
HTML:
 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=279963682
jeszcze nie zdycydowalam sie na kolor, najbardzoej podoba mi sie bialo-granatowy ale moze okazac sie niepraktyczny. Probuje tez wkleic pierwsze ciuszki - nie moglam sie oprzec

Załączniki

• SV1.jpg
    SV1.jpg
    181,6 KB · Wyświetleń: 38
sim77- mój kolega ma ten wózek i strasznie jest z żoną z niego zadowolony, moja siostra też go sobie wybrała ;). Ciuszki super, szczególnie dżiny :tak:

PrzyszłaMamusiu - ja wrzucam jeden w calosci do pralk i piore tk jak posciel, a drugi ma zameczki, wiec wyciagam srodek i piore tylko pokrycie. Potem latwiej sie taki prasuje, ale oczywiscie ten prany w calosci tez da sie wyprasowac.

Monika A - nawet nie wiesz jak sie ciesze ze napisalas, ze wozek juz ktos sprawdzil. Ja nie bede miala okazji zobaczenia wozka przed zakupem, wiec jeszcze raz dziekuje:-)

jeju i okazuje się,że i chłopcom da się fajowe ciuchy zakupić:tak:
wózek to najprawdopodobniej kupię na końcu jak już się bobas urodzi,bo niestety deficyt kasowy mnie strasznie przytłoczył:-(
faktycznie da radę kupić tanio te ciuszki ale drożej wychodzą koszty przesyłki i przelewu:wściekła/y:więc podobnie jak ty przyszła mamusiu muszę się powstrzymać a to wciąga
SWETEREK Z DŁUGIM RĘKAWEM DLA DZIEWCZYNKI ROZ.56 (278863809) - Aukcje internetowe Allegro
Pierwsza sukienka dla twojej dziewczynki (280590853) - Aukcje internetowe Allegro
Polarowe ogrodniczki z króliczkiem 56cm Cherokee (280635193) - Aukcje internetowe Allegro

cieszę się,że łóżeczko znalazłas Giza to zamawiamy wraz piankowymi ochraniaczami i materacem gryczano-kokosowym?bo z tego co pamiętam mówiłyście,że są dobre:sorry2:

reklama
Marteczka - ja prawie wszystkie ciuszki jakie skompletowałam dla Nelki kupiłam na ciucholandzie! Wiem, że pewnie niektóre mamuśki się krzywo popatrzą, ale moje zdanie jest takie, że gatunkowo są DUŻO lepsze niż te nasze nowe kupione w sklepie! Pomijając fakt, że są o niebo tańsze. Ja za pierwszą wypłate (jeszcze w październiku zeszłego roku) kupiłam komplecik śpiszki + kaftanik, za którego zapłaciłam coś ponad 40zł, a za tyle to można mnóstwo ciuszków używanych kupić .... i to naprawde ślicznych! :tak: a i tak dzidzia szybko rośnie i trzeba zaraz znowu kupić coś większego.

Do góry