reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
o i upatrzyłam nowe łóżeczka,niby nic specjalnego ale właśnie chyba o to chodzi bo posłuży na kiedyś jeszcze,bez ryzyka zmiany w modzie,kolor nie do naszych mebli ale jak będzie miała swój pokoik to będzie miała swoje mebelki:happy2:
a mąż z racji zawodu podszedł fachowo i stwierdził,że drewno bukowe jest znacznie lepsze,a nie wiedząc czemu to jest o 100zł tańsze:szok:

Calineczka Artyku

tak mi się dzisiaj przypomniało, może się komuś przyda. Otóż chodzi o ochraniacze do łóżeczek. Mam dwa, oba z allegro. Jeden jest wypełniony gąbką a drugi chyba fizeliną. Ten z gąbką ciągle wygląda fajnie, natomiast ten drugi zrobił się taki sflaczały i nie wygląda teraz zbyt ciekawie. Więc jeśli któraś z Was planuje taki zakup, to warto zapytać czym jest wypełniony.
dzieki giza za radę.Z Oli nie miałam w gołe ochraniacza ale tym razem che sie zaopatrzyc i twój post jak znalazł:tak::-)czyli kupujemy z gabką!!!:tak::tak:

Tak, popieram gizę - ochraniacz z gąbką. Ja mam podobne odczucia do gizy. Mam trzy komplety pościeli, przy czym dwa z ochraniaczami z gąbki (były sporo droższe) i jeden - posępiłam i kupiłam tani - ochraniacz z wypełnienim takim jak ocieplina w kurtkach, watolina tzw. Po pierwszym praniu byłam gotowa wyrzucić ten cudowny twór. Na szczęście mam jeszcze dwa pozostałe z gąbki. Jeden od kompletu Drewexu (taki komplet upatrzyła sobie przyszła mamusia), drugi z Feretti.

reklama
Do góry