reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Marteczka, fajne bodziaki :-)
PrzyszłaMamusiu, masz rację, że na allegro można dużo fajnych rzeczy znaleźć i w dobrych cenach. Też tam sporo kupuję. No i potem też przedaję

Sliczne te ciuszki. Ja narazie zwolnilam z tymi zakupami szczegulnie ciuszkow bo jak ostatnio powycigalam z szafy to stwierdzilam ze troche tego jest i moze nawet nie zaloze tych rzeczy bo wszystko zalerzy jakie dziecko sie duze urodzi wiec powiedzialam sobie ze narazie stop.
No ale teraz poluje na wozek, tylko ze troche kosztuje ten co sobie wybralam prawie $500, a jak znalazlam na jakiejs stronie na wyprzedarzy za 250 to chcialam zamuwic na nastepny dzien patrze a juz wysprzedane wszystkie czerwone :wściekła/y:

Ale na ebay znalazlam za $200 ale zielony no i niewiem teraz czy go zamowic czy nie musicie mi doradzic czy ladny zielony jest....bo sie troche zbardzo nastawilam na czerwony wozek. Caly czas chcialam czerwony :-)
No a ten zielony wyglonda tak....

Dusia mnie sie czerwony bardziej podoba ale za te roznice w cenie to kupilabym zielony bo tez jest fajny:-) A latem z mufka i tak jezdzic nie bedziesz wiec w sumie prawie nie zauwazysz roznicy w kolorze ;-) A za roznice w cenie to sobie albo dla malucha jeszcze cos fajnego kupisz. Moze nawet w czerwonym kolorze;-)

ja też choruję na czerwony ale z drugiej strony to chyba nie za unisex kolor taka czerwień?mi się ogólnie bardzo takie wózeczki podobają i w sumie biorąc pod uwagę kurs $ to 250 na złotówki przeliczając to sama bym sobie taki sprawiła a jest możliwośc zamontowania na nim fotelika?

Marteczka - No mi tez ten wozek wpadl w oko bo tutaj w stanach ciezo znalesc wozek z gondola a jak juz sa to takie po $800, niewiem czemu malo sprowadzaja wozkow takich z Europy. Ten znalazlam przez przypadek no i popatrzylam na ebay i akurat byl jeden po normalnej cenie. To jest wozek firmy Silver Cross zauwarzylam ze duzo ich jest w angli na ebay to mozesz sobie popatrzec po jakiej cenie sa.
Fotelik mozna zamontowac po sciagnieciu siedzonka, tylko ze u mnie jest taki problem ze nie moge tego fotelika z tej firmy znalesc :wściekła/y:

reklama
tak mi się dzisiaj przypomniało, może się komuś przyda. Otóż chodzi o ochraniacze do łóżeczek. Mam dwa, oba z allegro. Jeden jest wypełniony gąbką a drugi chyba fizeliną. Ten z gąbką ciągle wygląda fajnie, natomiast ten drugi zrobił się taki sflaczały i nie wygląda teraz zbyt ciekawie. Więc jeśli któraś z Was planuje taki zakup, to warto zapytać czym jest wypełniony.

Do góry