reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

Cicha - a Allegro? - ja kupiłam świetne krzesełko Baby Design, używane z przesyłką za 170 zł - śladów użytkowania żadnych - wyglądało totalnie na nówkę. :tak:

reklama
No wlasnie ogladam allegro i widze kilka tanich nowych modeli: drevex, to skladane, ktore wkleila anetka i kurcze nie wiem na ile one sa dobre tzn. na ile sie sprawdzaja. Kupilabym i uzywane ale tych prawie nie ma... a mnie sie wydawalo, ze na allegro to same z drugiej reki jak na ebay-u. Bede szukac dalej ale jak ktoras z was ma dobre typy to poprosze o podzielenie sie :-)

Cicha, my na wyjazdy mamy to z fisher price. Polecam, bo nie zajmuje dużo miejsca. Nawet jak zostanie u rodziców, to nie będzie im przeszkadzać, bo można do szafy schować. Jak się przypnie do krzesła, ale musi być krzesło z oparciem, to jest bardzo stabilne. A czasami wsadzam w nie Milenkę na podłodze i też jest ok. Np jak pranie wieszam, to siedzi sobie koło mnie.
W ikea mają tanie krzesełka
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp
albo takie składane
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | SPOLING | Krzes wys z zabezp

Giza- swietne jest to czarno bialez ikei.

Cicha- my mamy KRZESEŁKO BABYONO KWIATEK 3 KOLORY !!! (546596113) - Aukcje internetowe Allegro, sprawdza sie ok ale bez rewelacji. Dobrze sluzylo rowniez jako zastawiacz - nie mamy drzwi na korytarz a maly lubi lizac kola od wozka :angry:
No tyle ze jest stosunkowo ciezkie.
Poradzilabym Ci kupno tego przypinanego na krzeselko. Sama pewnie wybralabym to za stowke jesli ma slozyc tylko podczas tego wyjazdu.

Ja nadal szukam wozka idealnego.
Mojemu mezowi spodobal sie Zapp ale mimo ze wizualnie jest ok nie chce wozka w ktorym Dawid bedzie musial spac na siedzaco. Wiec znalazl cos podobnego ale o polowe tansze
bb* MAGIC 3 * wózek ESPIRO * BABY DESIGN * nowy (535502107) - Aukcje internetowe Allegro

ktoras z Was miala z nim doczynienia?? przeczytalam pare negatyw. komenatzray o kolach i gdzies tam ze sie stelarz obnoza:confused: nie wiem jak to mozliwe w ogole.
caly czas mysle o implas vibie ale M sie nie podoba ze nie ma palaka . Dla mnie to tez minus szczerze mowiac.

i jeszcze cos waznego. Jaki jest najlepszy balsam, krem cokolwiek co spawi ze szorstka skora na nogach mojego syna w koncu zniknie???

z gory dziekuje za pomoc

Iza mnie sie ten podoba z Baby Design i tez o nim myslałam na wiosne jak będziemy wózek wymieniać. Mam z tej firmy łóżeczko turystyczne i jest super:tak:
co do balsamu to my uzywamy z Nivea i jest ok.a jak coś sie bardziej wysusza niz powinno to ratuję A-Dermą ale to jest dla Atopków raczej choc nie zabronione dla zdrowych dzieci.Ma po prostu zadanie porzadnie nawilżyc skóre i tak tez się dzieje:tak::-)

Iza fajny wózek:tak:
Cicha ja tez mam to krzeseło z Fishera i z czystym sumienim moge polecic:tak:
Ninja wózek juz mam i fajny jest tylko faktyczni mini;-)

reklama
Iza jak Kaya miala szorstka skóre polozna nam kazala smarowac oliwa z oliwek taka zwykla.Zawsze pomagalo do tej pory jak cos tam jej sie zrobi to smaróje po kapieli kilka dni i jest git

Ostatnia edycja:
Do góry