Doris myślałam o tym samym foteliku bo cena nie najgorsza no i testy ma zrobione. Zastanawiałam sie jeszcze nad maxi - cosi priori ale jest dużo droższy. Emilka jest zadowolona?? Wygodny ten fotelik?? Muszę coś w końcu wybrać bo Zuzia prawie wyrasta ze swojego A z parasolką to na razie nic nie wymyśliłam - kurczę jestem strasznie niezdecydowana
reklama
ja czekam z kupnem parasolki do wiosny - wtedy jest więszky wybór i ceny troszke niższeto samo z fotelikiem.Mój jest do 13 kg a Marcel nie ma jeszcze 10 kg wiec myslę ze wytrzyma a nawet w kurtce zimowej jeszcze się mieści więc...
mamma80
Entuzjast(k)a
Doris ja tez mam parasolkę coneco ale bodajże Saturn-a to z tego względu że coneco jest w Częstochowie więc...a po drugie jak we wrześniu byliśmy na Krecie to musieliśmy na szybko kupić parasolkę bo z tym wielkim do samolotu to nie bardzo.Nie powiem żeby był ten wózek wymarzony ale cóż.A co do Baby Design(też jest w Cz-wie produkcja)to odradzam totalnie-Jasiek miał to badziewie i praktycznie koła mi odleciały
Co do fotelika to już się przenieslismy do maxi cosi priori(po Jasku)-też lubi patrzeć przez okno
Co do fotelika to już się przenieslismy do maxi cosi priori(po Jasku)-też lubi patrzeć przez okno
anetkadg
Marzec 2008
co do wozeczkow to spacerowke mam Loole bebe comfort i zakupilam zima uzwana i wozeczka bym nie zamienila na zaden inny. Sklada sie w parasolke ale mozna siedzisko zamontowac przodem do kierunku jazdy,[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=jUzqEpMO_9s&feature=PlayList&p=76908D65DC96BEFC&index=0&playnext=1]YouTube - Bebeconfort Loola Pushchair - Kiddicare[/ame] tu sobie mozna obejrzec wózio
Doris, ja generalnie jestem zadowolona z tego wózka, bo poza tym że popuszczały nity, starły się kółka i że ogólnie się rozklekotał to jeździ się nim dobrze
Jacek jeździ w foteliku po Irence, fotelik nazywa się Nania i jest dość wygodny, a co najważniejsze, można go rozłożyc do pozycji półleżącej i młodemu wygodnie sie śpi. Młodej kupiliśmy Concorda, ale to będzie temat za jakieś dwa lata
Jacek jeździ w foteliku po Irence, fotelik nazywa się Nania i jest dość wygodny, a co najważniejsze, można go rozłożyc do pozycji półleżącej i młodemu wygodnie sie śpi. Młodej kupiliśmy Concorda, ale to będzie temat za jakieś dwa lata
iza&marcin
Fanka BB :)
Ja tez jestem na etapie szukania wozka- spacerowki
Obecnie jezdzimy coneco toledo ktory w wersji spacerowej ma 14kg
Szukam czegos malego, lekkiego, zgrabnego, latwo skladajacego sie
Myslalam o quinny zapp ale tego nie da sie rozlozyc nawet do pozycji połlezacej- dziwne co? Dziecko moze w nim jedynie siedziec, lub spac na siedzaco.
A szkoda bo cena nawet nawet, wyglad tez ok.Ponoc najmniejszy wozek na swiecie. No i wlasnie ten rozmiar mi tak chodzi po glowie.
Znalazlam cos takiego
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: VIBE - nowoczesny wózek spacerowy
Maz mowi ze mu sie wyglad nie podoba. Mnie osobiscie tez nie zachwycil no ale moglabym sie przyzwyczaic. Cena normalna
Wozek jest nowy wiec znalalam tylko jedna opinie w necie. Cale szczescie ze pozytywna.
Moze ktoras z Was miala z nim w jakis sposob doczyniena?
Obecnie jezdzimy coneco toledo ktory w wersji spacerowej ma 14kg
Szukam czegos malego, lekkiego, zgrabnego, latwo skladajacego sie
Myslalam o quinny zapp ale tego nie da sie rozlozyc nawet do pozycji połlezacej- dziwne co? Dziecko moze w nim jedynie siedziec, lub spac na siedzaco.
A szkoda bo cena nawet nawet, wyglad tez ok.Ponoc najmniejszy wozek na swiecie. No i wlasnie ten rozmiar mi tak chodzi po glowie.
Znalazlam cos takiego
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: VIBE - nowoczesny wózek spacerowy
Maz mowi ze mu sie wyglad nie podoba. Mnie osobiscie tez nie zachwycil no ale moglabym sie przyzwyczaic. Cena normalna
Wozek jest nowy wiec znalalam tylko jedna opinie w necie. Cale szczescie ze pozytywna.
Moze ktoras z Was miala z nim w jakis sposob doczyniena?
iza&marcin
Fanka BB :)
I jeszcze taki:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SPIDER spacerowy
wygladem przypomina mi fotel prezesa.
on ma wazy juz 9kg, ten poprzedni 7.3
noi ten jest drozszy...
no ale mutsy to dobra firma a tej pierwszej nie znam....
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SPIDER spacerowy
wygladem przypomina mi fotel prezesa.
on ma wazy juz 9kg, ten poprzedni 7.3
noi ten jest drozszy...
no ale mutsy to dobra firma a tej pierwszej nie znam....
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mi się podobał Baby Design Mini WÓZEK MINI BABY DESIGN Z OKRYCIEM + BARIERKA W-WA (530176680) - Aukcje internetowe Allegro zizielono-szary - no mój ideał. Kurde, ale widziałąm go na żywo i okazało się, że on naprawdę jest Mini A wolałabym, żeby Tymonowi posłużył jeszcze w przyszłym roku....
Hmmm...
Kasik ma takiego chyba - Kasik - daj znać czy jaki on jest w użytkowaniu - czy nie za ciasny?????
Iza - ten drugi to dla mnie zbyt drogi jak na parasolkę ale fakt, wygląda fajnie, mi najbardziej się ten brązowy podoba
Mamma - Baby Design też jest z Częstochowy a nie ma tam żadnego punktu sprzedaży (wiem, bo dzwoniłam do producenta ) Niektóre sklepy mogą sprowadzić na zamówienie jedynie.
Hmmm...
Kasik ma takiego chyba - Kasik - daj znać czy jaki on jest w użytkowaniu - czy nie za ciasny?????
Iza - ten drugi to dla mnie zbyt drogi jak na parasolkę ale fakt, wygląda fajnie, mi najbardziej się ten brązowy podoba
Mamma - Baby Design też jest z Częstochowy a nie ma tam żadnego punktu sprzedaży (wiem, bo dzwoniłam do producenta ) Niektóre sklepy mogą sprowadzić na zamówienie jedynie.
reklama