reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

MrsF ja na mojej macie tez mam zapiecie ale przyznam, ze boje sie, ze moje dziecie jak zarzuci pupa ( a dziecie mam kragle i silne) to zwali sie razem z przewijakiem ha ha.... :-):-)

Ja tez sie boje i nigdy go nie zostawiam na zadnej "wysokiej" macie. Rabbitts mat na razie tylko stosuje do lazienkowego przedkapielowego wietrzenia tylka albo operacji 'gigant kupa'.

Pytanie do doswiadczonych mam - jakie bramki bezpieczenstwa sa najlepsze?
J pelza jak zawodowy komandos, z pupa coraz czesciej w gorze i wyglada na to ze lada chwila zacznie mi raczkowac wiec musimy zabezpieczyc schody etc. Wybor bramek jest przeogromny i juz nie wiem jakie wybrac... :baffled: Help!

gates : safety : mothercare

Buy Safety gates and guards at Argos.co.uk - Your Online Shop for Nursery. - (20 products)

reklama
A ja bym tym siatkowym nie dowierzała, przynajmniej jeśli chodzi o schody:confused: Bałabym się, że się podda po naporem malucha. Ja wprawdzie nie mam, ale u M kuzyna sprawdzają się takie właśnie jak szczebelki w łóżeczku, no i wydaje mi się, że zawsze można coś dobrać z tego kolorem do wystroju mieszkania, bo trochę czasu będziesz je miała zamontowane:tak:

Mrsf ja mam drewniana bramke i pwoiem ci ze ani ejdno ani drugie o te bramki sie nei obijało;-) to jest zabezpieczenie tylko wiec uwazam ze dziecko nie bedzie w tym siedziało jak w kojcu ;-) to nie ma szans sie poobijac

Weronikaa, Przemko ma taki fotelik
Fotelik samochodowy Zenith, foteliki samochodowe Coneco, nosidełka, wózki dziecięce
Jest bardzo fajny. Lekko się odchyla i jak zaśnie może spać tak na półleżąc. Sporo znajomych też ma ten fotelik i sobie chwalą.

Giza - dzięki baaaardzo - ja na pewno kupię ten fotelik - my tyle jeździmy samochodem, że mój Bidul by się skręcił w np. 2,5-godzinnej podróży do teściów :tak: A tak, pochylimy i wygodnie się prześpi :-):-):-):-)

Zapomniałam odpisać, Giza dzięki za ten link, już znalazłam ten model na Allegro. Wygląda fajnie i super że można go na pół leżąco zrobić :rofl2:
Ja też będę musiała zamontować u siebie takie szczebelki
:sorry2:

My tez mamy szczeniaczka z fisher price z Polski bo chcialam zeby spiewal po polsku i maly tez go bardzo lubi. A najlepjej mu sie podoba jak go w nos gryzie.

MrsF- co do bramek to wlasnie wczoraj bylismy kupic bo tez musimy zalorzyc na schody. I kupilismy taka Safety 1st Perfect Fit Gate - Safety 1st - Babies "R" Us Za bardzo to mi sie nie podoba taka plastikowa chcialam drewniana no ale wszystkie drewniane to trzeba bylo przywiercac z obydwoch stron a nie chcielismy robic dziur w drewnianych schodach. No i musisz dobrze patrzec jak chcesz bramke na schody to musi byc specjalna co mozna zalorzyc na schody. Ja to myslalam ze wszystkie mozna przymocowac na schodach ale okazuje sie ze nie.

reklama
Do góry