reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Mam nadzieje, ze inne tez beda trafine zakupy bo znow zaszalalam i kupilam malemu klocki sensoryczne fishera i znikajace klocki tej firmy. Hitem jesli chodzi o zabawki stal sie u nas Szczeniaczek uczniaczek :-) Mamy juz go dosyc dlugo i Filip sie z nim nie rozstaje. To jego przytulanka do snu a co rano budzi nas piosenka Pan Pająk :-) No i kupilam trzy komplety poszewek na posciel bo mialam jedna :-/

A co do nieudanyc zakupow to ogladalam super dywany z mezem i wczoraj mial go kupic jak byl w sklepie. I kupil calkiem inny :-/ a nie ma paragonu zeby go zwrocic. Teraz musze sie do niego przyzwyczaic

Ostatnia edycja:
Anetka my tez mamy szczenaiczka po Meli i Kondzik tez go lubi zreszat Melci tez;-):-D
to chyba sama musisz wszystko kupowac :no: ach ci faceci:wściekła/y:

Anetkadg, tak kupuję... mimo, że mam kombinezon z bucikami doczepianymi, to mam również kurtkę i spodenki, więc coś do nich trzeba założyć... myślę jednak o jakiś kozaczkach:tak:
Też zastanawiałam się nad szczeniaczkiem i chyba zdecyduję się na niego, dzięki waszym radom:-)

reklama
Z innej beczki, strasznie ciężko zapina mi sie Nelkę w FOTELIK SAMOCHODOWY (chyba już z niego wyrasta:baffled:). Chciałabym kupić nowy większy i nie mam pojęcia czym się kierować, jaką firmę wybrać:zawstydzona/y:? Z tego co lukałam na Allegro to pewnie pasował by nap ten w przedziale wagowym 9-13kg.
Poradźcie coś ;-)

Do góry