reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Doris ja mam ten ogórdek z little tikes i nawet fajny ejst tylko aj bym zainwestowała bardziej w stolik bo tam jest wiecej do robienia i kombinowania a ten ogródek ma jeden duzy minus nei am regulacji głosności a powiem szczerze ze troche głosno to gra:baffled:
ja mam stolik z chicco i playskoola bardziej fajniejszy jest chicco bo mozna grac na organkach i układac klocki
zabawke mozesz kupic taka ze starczy na długi czas jak np jakis sorter,wieze, jeździk i wiele innych
a te co maja alfabet i mówia to dzieciaczki moga duzo podłapac .
Mela dośc często ejszcze sie bawi tymi edukacyjnymi choc juz barbie króluja
Ninja byłas blisko mam stolik ale nie z fp;-):happy:

u nas tez duzo zabawek po starszej siostrze i kupiłam Knndziuszce gawedziarke z fp
a pod choinke kupie cos na wyrost czyli smaolot z little people bo bardzo lubi bawic sie Meli autobusem z tej serii

Ostatnia edycja:
Ja myślałam o czymś takim:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (475923572) - Aukcje internetowe Allegro
albo to:
MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY Fisher Price NAJTANIEJ! (483413823) - Aukcje internetowe Allegro
- czy warto kupić coś takiego, jak myślicie? A może polecicie coś, czym Wasze dzieci lubią się bawić?
Doris, ja mam taki stolik. Na tej aukcji jest chyba najlepiej przedstawiony. Przemkowi bardzo długo służył. A i Milence przypadł do gustu. Można dokupić klocki, które pasują do tego stolika.
Chicco stolik edukacyjny z pianinkiem stan idealny (483844282) - Aukcje internetowe Allegro

Ja myślałam o czymś takim:
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (475923572) - Aukcje internetowe Allegro
albo to:
MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY Fisher Price NAJTANIEJ! (483413823) - Aukcje internetowe Allegro
- czy warto kupić coś takiego, jak myślicie? A może polecicie coś, czym Wasze dzieci lubią się bawić?

Chyba te stoliki wymiękają przy tym, który wrzuciła Giza. Pierwszego nie widziałam, ale Mrówa pisze, że taki sobie:sorry2: A ten drugi z FP wg mnie też raczej słaby:baffled: niby ładnie wygląda, ale tak naprawdę niewiele się tam dzieje:confused: A w tym Gizowym jest super pianinko!!:-)
Garnuszek jest ok - mały dostał właśnie dzisiaj od koleżanek z pracy:-D, a fontanna z Playscoola narazie nie ma wzięcia (bo też dostał od prababci), ale może jest jeszcze za mały:tak:
Szczerze polecam Szczeniaczka-uczniaczka z FP:tak::tak::tak: Ale o tym już było wcześniej, albo może już czas na jkaieś zabawki do wanienki - ale to pewnie taki skromniejszy prezent...
Ja zamierzałam kupić pierwsze klocki (raczej drewniane), niech chłopina ma czym rzucać:happy2:, ale ten stolik Gizy szczerze mnie zachwycił:tak::tak: Zaraz poszukam nowego i zobaczę czy mnie stać:sorry2::sorry2::sorry2:

Ja też już wcześniej widziałam ten stolik Chicco, ale wydaje mi się, że może byłby bardziej odpowiedni na roczek, bo jest wysoki i nie wystarczy przy nim usiąść. Szkoda, że nie ma regulacji wysokości. No nic, jeszcze się zastanowię. Muszę poszukać tej dyskusji o szczeniaczku, bo przegapiłam.

Ninja, jeśli Tymon jest z tych dzieci, co lubią pospać w wózku, to odradzam. Nie można tutaj rozłożyć oparcia na płasko, więc spałby na siedząco. Jak dla mnie to taka rezerwowa spacerówka, co to leży w bagażniku na wszelki wypadek. Na większe spacery raczej bym się z nią nie wybrała. Nie ma też żadnej osłonki na nóżki, więc jak zimno, to coś byś musiała dokupić.

reklama
ULTRALEKKA ( 4,9 KG !!! ) SPACERÓWKA ZOOPER SALSA (485823538) - Aukcje internetowe Allegro

ta jest lakka niecale 5 kg jest pozycja pollezaca i siedzaca. Ale ja uwazam ze nie ma co teraz takiego wozeczka kupowac bo jak bedzie snieg to sie nie sprawdza kolka. Jak tak mysle to dopiero taki wozek jest wygodny dla wiekszych dzieciaczkow.

Ultralekki wózek SLAPI + GRATISY marki XBABY (476397267) - Aukcje internetowe Allegro mnie sie ten podoba i byc moze kupie w przyszlym roku taki Filipkowi. Narazie zostane przy moim deltimie fokusie bo ma duze kola i jak dla mnie jest wygodny bo mam to szczescie ze mieszkam na parterze wiec nie musze go nosic niewiadomo ile.

szczeniaczek uczniaczek jest super. Juz to pisalam wczesniej jak ktos nie ma to pod choine super prezent. Ostatnio byly u mnie 9 letnie blizniaczki corki mojej kolezanki i nawet one sie bawily pieskiem :-) ja nie mam koncepcji na prezent dla filipka :-(

Do góry