reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Dziewczyny dzięki za znalezienie pchacza. Beti na allegro jest tylko jeden sprzedawca co je ma ale ma coś dużo negatywów:baffled:, zastanawiam sie teraz co zrobić, może jeszcze poczekam:tak: i rozejrzę sie moze w sklepach stacjonarnych będą??

Beti fajnie ze znalazlas ja sie natknelam na niego przypadkiem:-)
Gizia szkoda nie widac juz tych kozaczków a nie chce mi sie po archiwach szukac .Moze kiedys wkleisz fotke kozaczków razem z modelka Zolinka to zobacze:-D:-D:-D

Gizia szkoda nie widac juz tych kozaczków a nie chce mi sie po archiwach szukac .Moze kiedys wkleisz fotke kozaczków razem z modelka Zolinka to zobacze:-D:-D:-D
Befatka, proszę bardzo, bucik na zbliżeniu
DSC_0072_p.JPG

Ta górna część - z futerkiem i frędzelkami jest owijana wokół nogi i zapinana na rzepa, więc bardzo łatwo się je zakłada.
a na modelce na wątku zdjęciowym wrzucę

My kupilismy Filipkowi w CCC Fajne skorkowe trzewiczki typowo zimowe za 39.90 teraz sa obnizki cen wiec sie skusilam. Wzięlam jednak numer wieksze zeby na zime dobre byly. Więc moj synek sie wzbogacil o buciki a tata kupil mu wieze wczoraj bo maly sobie robi tany tany przy bebe lilly a nie mial swojego sprzetu wiec juz ma :-)
Tata oczywiscie sobie kupil kino domowe bo jak by innych zajec nie bylo jak siedzenie przed Tv ;-/. No ale zima idzie wiec mnie tez bedzie ciezko gdzies wyciągnąć to sobie bedziemy popijali winko przy kominku i ogladali jakies filmy :-) A co :-) Dobrze ze nie kupil jakiegos drogiego sprzetu bo bym chyba osiwiala. Za miesiac trzeba prezenty kupowac pod choinke i znow wydatki. :-) ale takie wydatki lubie :-)

Dla wszytkich zainteresowanych szczeniaczkiem uczniaczkiem :-) POLECAM a teraz jest promocja w realu na zabawki wiec warto sie wybrac bo sa nawet sporo tansze te szczeniaczki. i mnostwo innych zabawek z Fisher'a .

Asze ja właśnie też znalazłam tego sprzedacę, ale mam wątpliwości:no: Poza tym on ma sprzęty z ekspozycji, ti szlag wie w jakim to stanie:no:
Kozaczki najpierw kupiłam podobne, jak Giza, tylko brązowe i bez frędzli, ale za to namarszczane tak bajerancko wokół kostki na 9 miesięcy i okazało się, że za wąskie w łydce:angry: Teraz kupiłam takie do kostki na rzep miękkie i całe wewnątrz na futerku i są git:-p Miałam mu kupować "prawdziwe" ale doszłam do wniosku, że jak zacznie chodzić to zdążę:cool:

Gizia dziekuje sa sliczne.Kurteczke tez widzialam pomaranczowa super:)
My nie mamy nawet jeszcze kurtki na zime:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale w sumie narazie nie jest nam potrzebna jak chodzimy na spacery wbijam mala w ocieplany dresik,do wózka przypinam spiworek i czasem nakrywam kocem do tego folia bo strasznie tu wieje i czasem musze mala rozpinac bo spocona jak szczur
Anetka no to mlody sprzetu sie dorobil:-D:-D
Kra az ide goscia obczaic

reklama
Mrówa no niby można za pobraniem ale te negatywy za długie oczekiwanie, brak kontaktu:baffled:
Kra też nie wiem co zrobić, a ten pchacz bardzo mi się podoba.
Giza śliczne butki:tak:, dla Zuzi mam tylko takie góralskie,. nie wiem sama czy jeszcze jakieś kupować:confused:

Do góry