Dziewczyny, piekne dzieki za rady re bramek :-)
Dusia, masz racje, na poczatku zapytam ktore sa dobre do schodow. My tez mamy drewniana balustrade i tez najchetniej bym w niej dziur nie wywiercala ale moze takie zamocowania sa najbezpieczniejsze? Pamietam ze ludzie od ktorych kupilismy dom tez mieli zamontowane (chyba) drewniane, zabrali je ze soba a dziur nie ma wiec moze mozna miec drewniane bez wiercenia
Zapytam w Babies R Us bo tam chyba maja najwiekszy wybor. A takiej plastikowej to maluch nie wypchnie jak sie calym ciezarem rzuci?
Co do fotelikow samochodowych to J do niedawna tylko na lerzaco podrozowal w skorupie matrixa
Matrix Cup, Urban bo tak niby jest najbezpieczniej i najzdrowiej dla babies co jeszcze nie siedza. Nie wiem czy to prawda ale tak mnie spanikowaly te rozne artykuly ortopedyczne ze na wszelki wypadek go na lerzaca przetrzymalam do 6,5 miesiaca. Teraz jest w mamas & papas
Primo Viaggio IP - Empire - Mamas & Papas i czasem w Jane na siedzaco ale cos mi sie wydaje ze przymale sie robia i nogi mu cos za bardza wystaja wiec trzeba kupic fotelik nr 3!
I znowu 'osiolkowi w zlobie dano' i za ch****e nie wiem co wybrac!
Podobno Britax najlepiej w crash testach wychodzi i tez wpina sie w Isofix'a wiec moze to? maja taki od 9 do 18 kg, mozna i do przodu i do tylu ustawiac i tez rozkladac do spania
Britax - First Class Si Ultra
Befatka, czy ja dobrze pamietam ze masz Britax'a czy cos mi sie pokrecilo..?
Jak masz, to dobrze sie sprawdza?