reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

MrsF super prezenciki.Ja tez dostałam duzo prezentów od szefa i od klientów,nawet od tych których mniej znałam.To strasznie miłe az sie ciepło na serduszku robi.

reklama
MrsF, fajne te firmowe upominki :tak:
Jak urodziłam Przemka to od szefostwa dostałam krzesełko do karmienia i ubranka.
W końcu kupiłam prezent od dzidziusia dla starszego brata - helikopter ratunkowy. A przy okazji jeszcze 2 bluzeczki dla małej na wyprzedaży, ale takie troszkę większe, na 6 i 9 miesięcy.

Giza poprosimy zdjęcia zakupów!!:tak::tak: Ja jeszcze nie mam pomysłu co kupić Milo na urodziny rodzeństwa ale coś muszę wymyslić. Co można kupić takiemu dużemu chłopcu??:confused::confused:

dziewczyny właśnie chcę kupić wypełnienie do pościeli do łóżeczka ale powiedzcie mi czy wystarczy że jest antyalergiczne czy może sugerować się czymś jeszcze:confused:

Asze, zdjęcia postaram się wrzucić jutro.
Kasia_s, ja kupowałam najtańsze wypełnienie jakie było na allegro. I takie, żeby można było prać. Ale w smyku pooglądałam sobie wypełnienia i różnica w jakości wydaje mi się bardzo duża. Ale cen nie pamiętam.

kasia_s, to faktycznie tanio. Mi się kojarzą ze sklepów ceny tak w od 65 zł w górę. Nawet do 200. I uważaj na wypełnienia w niepolskich sklepach, jak ikea czy jysk, bo tam mają zupełnie inne wymiary i potem z pościelą może być ciężko, bo też będzie pasowała tylko taka z tych sklepów.

Giza to dzięki za podpowiedź ta co prawda tez nie jest typowa bo kołderka ma rozmiar 120x80 a nie 120x90 ale lepiej ciut mniejsze wypełnienie niż za duże:-)

a to moje ostatnie zakupy. Bluzeczki kupiłam wczoraj, a spodenki już jakiś czas temu, też z wyprzedaży. Generalnie szukam czegoś nieróżowego i niezapinanego na plecach, a z tym nie jest łatwo.
IMG_8810_m.JPG

reklama
Giza śliczne a żeby znaleźć coś nierózowego w sklepie dla dziewczymko graniczy z cudem wiem cos na ten temat:sorry2:

Do góry