reklama
Weronika mi koleżanka wróżyła w liceum i wyszło mi dzieczynka i chłopczyk;-) jak sie urodzi Kondzik to wróżba sie spełni no tylko parka miała być
i na lewej ręce koło małego palca są 2 bruzdy które oznaczaja ilość dizeci wiec tu mi tez sie zgadza
i na lewej ręce koło małego palca są 2 bruzdy które oznaczaja ilość dizeci wiec tu mi tez sie zgadza
Dusia08
Marzec '08
A co tu tak o wrozbach??? :-) Ale jak juz tak to wczoraj wieczorem czekam na meza a tu mama dzwoni ze byla u wrozki (chodzi tak raz w roku) . No i ja oczywiscie sie musialam wypytac co tam o mnie jej nagadala. No i powiedziala jej ze niedlugo jakies dziecko kolo niej bendzie. Ze ma dobrego ziecia. No i ze juz niedlugo drugie dziecko bendzie, dziewczynka:-). I ze widzi ze bende cieta ale nie moze dokladnie powiedziec czy to przy normalnym porodzie benda mnie nacinac czy bende miala cc. O i ze bendziemy razem z mama moja mieszkac. To ciekawe bo szukamy domu teraz Niewiem czy maz by byl zadowolony mieszkac z tesciami.
Muwilam ze szkoda ze sie nie zapytala kturego sie moj Michal urodzi ;-)
Ja to bym sie chyba nie odwazyla isc do wrozki. Ale fajnie jak mama pujdzie od czasu do czasu, to ja juz nie musze
Muwilam ze szkoda ze sie nie zapytala kturego sie moj Michal urodzi ;-)
Ja to bym sie chyba nie odwazyla isc do wrozki. Ale fajnie jak mama pujdzie od czasu do czasu, to ja juz nie musze
Dusia08
Marzec '08
Ja tez nie wiezylam, ale jak mama zaczela chodzic i sie sprawdzalo to co ona muwila to zaczelam wiezyc;-)
reklama