reklama
Ja robie teraz tak jak Giza spiworek, kocyk, prześcieraadło i ochranaicz:-)
Ja tez tak samo tyle, ze ochraniacz sobie daruje bo na pierwsze miesiace mam kolyske a potem w lozeczku tez sie obejdzie bez (przy Julku tez nie mialam :-))
ninjacorps
Marcóweczka 2008
A ja sobie założę pościel, żeby się napatrzeć , hahaahahahaaha a jak się Tymon urodzi to schowam i zostawię tylko poduszkę klin, ochraniacz i śpiworek
Darinia, lepiej za duże niż za małe. Ale fakt, że rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Jak wychodziłam z Przemkiem ze szpitala mąż przywiózł przygotowane wcześniej ubranka, a okazało się, że pajacyk zdecydowanie za mały, mimo, że wg rozmiaru powinien trochę posłużyć. Jakoś wpakowałam do niego Przemka, na te kilkanaście minut powrotu do domu, ale takie był w tym biedny, przykurczony. Strasznie mi go żal było.kurcze ta cała numeracja ubranek mnie wkurza niby rozmiar 62 a wygląda jak na bobasa co już śmiga na czworaka żeby się tylko nie okazało że żadne nie bęzie pasować
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
MrsF dzieki za pamiec ostatnio jak tam byłam ogladałam duzo innych pierdół ale o laktatorze i całym zestawie nie pomyslałam, a i promocja na huggiesy była.Jak bedziemy mieli przypływ kasiorki to sie tam wybierzemy
Marteczka fajne wyrko bardzo mi sie podoba zwłaszcza posciel cudo ,tylko Zuzki brakuje.Kurcze juz chyba nie bede wchodzic na ten wątek bo ja jeszcze nic prócz ciuszków,butelek ,kocyka nie mam i sie stresuje
Marteczka fajne wyrko bardzo mi sie podoba zwłaszcza posciel cudo ,tylko Zuzki brakuje.Kurcze juz chyba nie bede wchodzic na ten wątek bo ja jeszcze nic prócz ciuszków,butelek ,kocyka nie mam i sie stresuje