Iza, ja na takie misie i misiopodobne pluszaki etc tez poluje choc na razie tylko na internecie (bo jeszcze pracuje) wiec jakie melodyjki sa to nie wiem. na razie wypatrzylam takiego misia Musical Toy - Barnaby Button - Mamas & Papas i tez mi sie podoba takie dzienne 'lozeczko' 'gym' jak maluszek bedzie troszke starszy Light & Sound Playmat & Gym - Lotty Ladybird - Mamas & Papas Dzwieki bede sprawdzac juz na maciezynskim :-)
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Dusia kapitalna ta karuzelka i te rybkija też mam z fiszer price i wydaje mi się spoko bo może się tylko kręcic,tylko grac,albo świecic,a melodyjki są jakby polifoniczne,4 kołysanki,4 klasyczne są ciche i 2 poziomy głośności,a te zwykłe z pozytywką to nie dosyc,że mnie by wkurzała to dzidzię pewnie też,a grają w kółko to samo i trzeba nakręcac
Marteczka23
Fan(ka)
Wklejam zdjęcia wyrka Zuzi póki jeszcze stoi puste;-)
Marteczka23
Fan(ka)
rzeczywiście fajna sprawa ale niestety my już tacy spłukani jesteśmy,że może ewentualnie w przyszłym miesiącu albo nawet za dwa
no to wlasnie cosik takiego kupilismy. Befatka, takie zestawy byly w sklepie Babies'R'US z duza obnizka (nie wiem jak teraz bo kupowalismy pare miesiecy temu). My kupilismy zestaw ktory niby ma miec wszystko co potrzebne (chyba to byl Avent Breast Feeding Solutions) Avent Breast Feeding Solutions , Avent - Babies R Us Wiem ze ciagle maja jakies obnizki wiec warto zajzec
reklama