reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Prześcieradło - kupiłam zwykłe frottowe, ale gdzieś przypadkiem wynalazłam w ciucholandzie takie z jednej strony flanelka a z drugiej jakby folia i tylko 1 szt.:-( (nie przemaka w każdym razie), a poza tym to kupiłam taką ceratkę jak Marteczka z Canpola.
A pieluchy - kupiłam Pampersy, ale widzę że Huggiesy taniej wychodzą (za 44 szt dałam coś 23 zeta) :angry:

reklama
łóżeczko już stoi rozłożone :-) i wcale nie jest za małe - gabaryty jak w sklepie - nie moge sie nadziwić :-D nawet mój małżon wziął wczoraj miare i pokazywał mi ile dzidzia może zająć w łóżeczku miejsca:-D:-D:-D że na pewno na długo dla niej wystarczy
Weronikaa to rzeczywiście drogo :szok: ja za huggies dałam 32,99 za 80 szt - ale fakt była promocja, a na razie więcej nie kupuję bo będe później testowac inne :tak:

a ja będę mieć łóżeczko po sobie :-) mój tata trzymał dla wnuków i teraz jak je przyniósł to całkiem zadbane tylko zmieniłam kolor na ciemniejszy a już moja siostra powiedziała że mam dbać o nie bo jej się też przyda
dziś mąż je przywiezie i już mogę go składać :-)

A własnie Sabincia pisz jak sie Miquel z zakupami dla maluszka spisał? Zadowolona jestes masz wszystko jak chciałąs??:-)
Miguel tak spisuje sie :tak: lózeczko zafundowała nam siostra z chłiopakiem , wózek dziadki :tak: a tak to w sumie ciuszki mam pieluszki sa jeszcze tylko wypełnienie do łózeczka no i w sumie takie drobiazgi ale jeszcze na to mam troche czasu niech mały wróci do domku to raz dwa wszystko bedzie :):tak:

A ja dzisiaj zamontowalam karuzele do lozeczka, taka z tiny love i jakas wielka mi sie strasznie wydaje i jeszcze na dodatek mialy byc swiatelka a nie swieca niewiem czy cos tam zle zrobilam czy co:wściekła/y:. A tak sie nameczylam zeby ja zamontowac.

reklama
Do góry