reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Zrobilam tez wywiad w aptece - moge bez problemu nabyc kosmetyki Oilatum! Z Polski musze sprowadzic waciki i spirytus 70%. Tutaj do pielegnacji pepka uzywa sie tylko przegotowanej wody - troche mnie to nieprzekonuje

Załączniki

• ciuszki5.jpg
    ciuszki5.jpg
    242,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
sim77, a nie możecie sami zrobić 70% spirytusu? My kupiliśmy zwykły i rozcieńczyliśmy wodą destylowaną. A reszta na pępkowe poszła ;-)
A ubranka bardzo fajne, takie męskie :tak: nie dziecięce

Kasa... ja to sie smieje ze jestem lawca promocji! Ciesze sie ze akurat narodziny mojego synka przypadaja w okresie wyprzedazy. Porownywalam ceny tu i w POlsce - i zdecydowanie tu jest taniej! Za 2 golfiki, czy dwie koszulki z dlugim rekawem place w przeliczeniu po 17-18zl (i to w najlepszych sklepach), komplet spodnie, body i bluza ok 28zl, za 5 body 25zl.

reklama
Do góry