reklama
dusia, chyba źle napisałam, kupiliśmy podkładkę do przewijania Taką sama mieliśmy przy Irence, ale już się nie nadaje do użytku, teraz młoda przewija na niej lalki.
Mamy po Irence komodę z przewijakiem własnie z Ikei, coś podobnego do tego IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka tylko z nadstawką u góry, na niej są jeszcze dwie półki.
Komoda jest bardzo ładna, ale niestety to bubel na całej linii Już w czasie zakupów było marnie, wymienialiśmy trzy razy jakieś części, a to pęknięta deska, a to nie ma śrub, cos tam jeszcze innego sie z nią działo. Teraz ma dwa lata i sie sypie, szuflady sie psują, juz nie mówiąc o tym że jest z tak miękkiego drewna, że przy uchwytach szuflad są dziury po paznokciach - a wcale nie noszę długich szponów. Ogólnie proponuję się zastanowić i dokładnie obejrzeć, zanim kupicie dziecinne meble z Ikei.
Mamy po Irence komodę z przewijakiem własnie z Ikei, coś podobnego do tego IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LEKSVIK | Stól do przeijania/ szafka tylko z nadstawką u góry, na niej są jeszcze dwie półki.
Komoda jest bardzo ładna, ale niestety to bubel na całej linii Już w czasie zakupów było marnie, wymienialiśmy trzy razy jakieś części, a to pęknięta deska, a to nie ma śrub, cos tam jeszcze innego sie z nią działo. Teraz ma dwa lata i sie sypie, szuflady sie psują, juz nie mówiąc o tym że jest z tak miękkiego drewna, że przy uchwytach szuflad są dziury po paznokciach - a wcale nie noszę długich szponów. Ogólnie proponuję się zastanowić i dokładnie obejrzeć, zanim kupicie dziecinne meble z Ikei.
dziewczyny dzięki za rady co do łóżeczka:-) - dopiero teraz wbiłam się na jakąkolwiek stronę w necie i nie zdązyłam wyrazić swojego zdania co do założenia wątku o pielęgnacji maluszka ale cieszę się Giza że go zalożyłaś na pewno się przyda :-)
Sim - śliczne te ciuszki :-)
Sim - śliczne te ciuszki :-)
o chyba tak;-)mrówa Wy macie Minnenwidziałam na któryms zdjeciu:-)
Ja mam kilka rzeczy z ikei i jak do tej pory nie mam powodów do narzekania.
Przemko śpi na takim łóżku - wersja sosnowa
IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka
stosunkowo niedrogie i funkcjonalne.
Przemko śpi na takim łóżku - wersja sosnowa
IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka
stosunkowo niedrogie i funkcjonalne.
Dziewczynki, chciałam Was bardzo przeprosić że może i nie w temacie napisałam a raczej wypytałam o te kosmetyczne rzeczy do pielęgnacji maluszka, ale po
1. nie było odpowiedniego wątku gdzie bym mogła o to zapytać, a po
2. to w sumie jest w nawiązaniu do zakupów :-) Bo jak pisałam wcześniej - miałam listę od koleżanki i chciałam ją zweryfikować przed kupnem, bo okazało się że mnóstwo z tego co tam miałam było do skreślenia.
Tak więc wybaczcie :-)
Mi z Ikei strasznie się podobają mebelki właśnie te Mammut nie wiem czy kiedyś do nowego domku nie kupie takich mojej Niuni
1. nie było odpowiedniego wątku gdzie bym mogła o to zapytać, a po
2. to w sumie jest w nawiązaniu do zakupów :-) Bo jak pisałam wcześniej - miałam listę od koleżanki i chciałam ją zweryfikować przed kupnem, bo okazało się że mnóstwo z tego co tam miałam było do skreślenia.
Tak więc wybaczcie :-)
Mi z Ikei strasznie się podobają mebelki właśnie te Mammut nie wiem czy kiedyś do nowego domku nie kupie takich mojej Niuni
reklama
ja mam do kazdego kompletu osobny ochraniacza czy kupujecie każdy komplet 3-el. czy tylko jeden z ochraniaczem a reszta 2-el.?
bo mi ostatnio pani w sklepie podpowiadała żeby tak zrobić ale ja nie wiem jak to będzie wyglądało