reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Remeny - kturen przewijak w Ikei kupilas? Bo ja tez bylam ostatnio na zakupach w Ikei i kupilismy lozeczko i przewijak o taki:

Jeszcze tylko musze kupic szafe do tego kompletu i taka pulke no i materac do lozeczka Ostatnio przeczytalam chyba na Pazdzierniko 2007 albo Listopadzie juz nie pamietam, ze meble w Ikei sa bardzo nie ladne dla dzieci nie sa takie cieple czy cos tam.......hmmmm jak na moj gust to mi sie podobaja. Tez tak myslicie ze nie sa zabardzo przytulne dla dziecka? :confused:

Sim- Sliczne ciuszki

reklama
Dusia - mi tez marzyly sie mebelki z Ikei - tylko w Dublinie jeszcze nie ma. Sczegolnie takie niebieskie lozeczko....

reklama
Dziewczyny ale żeście zakupy poczyniły:-)ciuszki są naprawdę fantastyczne;-)
Asze powiedz mi kochana co cię tak odraziło w tym wózku bo go nigdzie nie mogę spotkać,ale na korzyść przemawia montowanie obustronne spacerówki i gondolki:-)jakoś wolę dziecko widzieć co robi.

Do góry