reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

mój mąż pojechał po drodze do marketu po zakupy i oczywiście trafił na wyprzedaż dziecięcą zadzwonił czy ma kupić " narzutę dla dzieci co zaczynają:-) raczkować żeby nie siedziały na gołej podłodze" i kupił teraz czekam żeby ją zobaczyć a ostatnio w gazetce reklamowej były maty edukacyjne i takie różne inne dla niemowlaka to jak stwierdził jedziemy kupić wszystkie dla Zuzi ciężko było go przekonać że jedna wystarczy na początek :-)

reklama
kasia- ja dużo czytałam o tym oliatum i z resztą dziewczyny na BB też o tym pisały, że podobno jest świetny. Moja bratowa używała go od początku jak tylko się urodził mój bratanek, bo poleciły jej położne i mały nigdy nie miał żadnej wysypki ani podrażnionej pupki czy potówek. No i nie trzeba później stosować oliwki, chociaż mój brat i tak smarował synka oliwką po kąpieli, bo mały bardzo to lubił.
A i jak poszłam do apteki to pytałam o oliwkę oliatum a okazuje się, że to jest emulsja do kąpieli nie oliwka;-).
najwidoczniej jak na BB była o tym mowa to miałam problemy z netem:angry: a miałam takie zaległości że nie byłam w stanie tego wszystkiego przeczytać:zawstydzona/y:ale ponieważ "w każdej chwili" jesteście na BB to zawsze moge podpytać i dowiedzieć się czego :-) DZIĘKI!!

właśnie przeglądam sobie allegro i zastanawiam się nad łóżeczkiem Radek III sosna firmy KLUPŚ:baffled: czy kupowałyście coś z ich oferty:confused:
ja od niedawna dopiero zaczełam korzystać z allegro i do wszystkiego czego nie widzę podchodzę jeszcze trochę sceptycznie:baffled: a kusi mnie to łóżeczko z tego względu że jest już z materacem gryczano-kokosowym,aaa no i jest przy tym materacu dopisek LUX, czy to coś znaczy :baffled::baffled::baffled:

właśnie przeglądam sobie allegro i zastanawiam się nad łóżeczkiem Radek III sosna firmy KLUPŚ:baffled: czy kupowałyście coś z ich oferty:confused:
ja od niedawna dopiero zaczełam korzystać z allegro i do wszystkiego czego nie widzę podchodzę jeszcze trochę sceptycznie:baffled: a kusi mnie to łóżeczko z tego względu że jest już z materacem gryczano-kokosowym,aaa no i jest przy tym materacu dopisek LUX, czy to coś znaczy :baffled::baffled::baffled:
ja mam to łozeczko:tak:jestem z neigo bardzo zadowolona i polecam calym sercem - mnie osobisćei urzekły te tłoczenia (gwiazdki i ksieżyce...):sorry2:

skoro jesteśmy przy gadżetach do łóżeczka, to dla osób, które planują zakup takiej poduszki
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
moja skromna opinia. Jak już nieraz pisałam, Przemko bardzo ulewał i w takich przypadkach poleca się taką poduszkę. My za radą położnej podłożyliśmy pozwijane ręczniki pod materac, tak, że zrobił się podobny klin bez dodatkowych wydatków.
Kasia_s, mi się to łóżeczko podoba, proste, bez bajerów, z szufladą, z dobrym materacem, no i cena też wydaje mi się dobra.

Powiedzcie mi czy pójdzie kupić samo wypełnienie do poduszki do łóżeczka?? Mam dwie kołderki więc stwierdziłam że trzecia nie będzie potrzebna, no ale nie mam podusi:confused:, kupiłabym same poszewki no ale podusia by sie też przydała, chyba że kupie taki komplet do wózka i będę używać tamtej podusi. Co myślicie???:confused:

reklama
Do góry