reklama
siwona
Zadomowiona(y)
Hmm, no to z moich dwóch typów wygrał zielony - przyznam, że nam też się bardziej podoba, ale niebieski ma fajniejsze kółka, bo w zielonym są całe czarne, no ale to w sumie szczegół. Wózek będziemy zamawiać dopiero w lutym i mimo wszystko nie daję za wygraną i szukam jeszcze na żywo tego Nomada, bo inaczej nie da mi to spokoju Pospisywałam sobie telefony do wszystkich okolicznych sklepów i będę szukać...
A to mój ostatni nabytek z Allegro
A to mój ostatni nabytek z Allegro
iza&marcin
Fanka BB :)
Ja zdecydowanie jestem za pampersami. Swoja droga wstyd sie przyznac ale ja chyba bym teraz nawet nie wiedziala jak taka tetrowa zalozyc bobasowi na pupcie. Pamietam ze jakies ceratowe cos do tego bylo
Za duzo zachodu, pranie, prasowanie, chyba jestem za wygodna
no ja miałam takie dwie ceratki (ktoś mi chyba dał) ale rzecz jasna nie uzywałam;-)tragedia z zakładaniem bo to sie zawiazuje na bioderkach a jak dzidziek kopie to wszystko się zsuwa i koneic konców goła pupa szoruje po materacyku (czy na czym tam dziecko lezy) - PAMPERSY RULEZ!!! - alez ja dziś sie drę;-)Ja zdecydowanie jestem za pampersami. Swoja droga wstyd sie przyznac ale ja chyba bym teraz nawet nie wiedziala jak taka tetrowa zalozyc bobasowi na pupcie. Pamietam ze jakies ceratowe cos do tego bylo
nie słysze moze głucha jestem;-)- PAMPERSY RULEZ!!! - alez ja dziś sie drę;-)
kasik25
Zadomowiona(y)
to chyba jestem jedyna co do czasu uzywala pamperkow-roznych a pozniej tetry do tej pory w sumie ale to tez moze dlatego ze w pamperkach wiecznie mial jakies wysypki itp lekarz poradzil sprawdzic czy po tetrach mu cos bedzie i po tetrach jest supcio dupcia:-) jedynie na noc lub na dluzsze wyjscie zakladam pamperka a tak to tetraaaa i jet oki:-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ja zacznę od jednorazówek ale jak Tymon zacznie chodzić to chcę przerzucić się na tetrę (w dzień), żeby zaczął szybciej siusiać na nocnik
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kurcze a ja sobie nie wyobrazam uzywac pieluszek tetrowych.Tyle prania pozniej nie miałbym gdzie tego suszyc.Leniwa jestem lubie sobie zycie ułatwiac wiec raczej beda jednorazówki
reklama
Milo jak był malutki to robił kupkę w każdą pieluchę - najczęściej w suchą, dlatego na początku, aż się nie wyregulował używałam tetry
Zaczęłam szaleć na allegro, to mój dzisiejszy zakup:
Morris Mouse polarkowy kombinezon/pajacyk (298620987) - Aukcje internetowe Allegro
Zaczęłam szaleć na allegro, to mój dzisiejszy zakup:
Morris Mouse polarkowy kombinezon/pajacyk (298620987) - Aukcje internetowe Allegro