siwona
Zadomowiona(y)
Marteczka, nie załapałam się na twoje badanie rynku marcówkowego, ale też głosowałabym na żyrafki, właśnie taką pieluszkę flanelkową mam i mam też te pieski tylko na ecru i nawet bardziej mi się podobają no ale tych nie typowałaś:-) Właśnie wróciliśmy z Plejady i tego Jane oczywiście nie było i nigdy ich nie prowadzili, ale za to obejrzeliśmy sobie dokładnie tego Concorda i stwierdziliśmy jednogłośnie, że jest suuuper A jaką ma wielką spacerówkę ale bardzo zgrabną! Jest faktycznie leciutki i super się prowadzi - normalnie same plusy - nawet pokusiliśmy się o stwierdzenie, że jest wart swojej ceny No to teraz zobaczymy jaką mężuś dostanie premię w przyszłym miesiącu i czy Filip będzie jeździł taką limuzyną
A teraz ja proszę o doradzenie który kolor bardziej wam się podoba - zielony czy niebieski? Bo te 2 opcje bierzemy pod uwagę W�zek FUSION - concord.pl
Weronikaa ja u tego sprzedawcy kupiłam furę rzeczy i też myślałam o tych pieluszkach, ale kupiłam zwykłe flanelkowe, a zamiast tych ceratkowych, to taki podkład Pledzik do przewijania FROTTE gabka ceratka KOLORY (295372176) - Aukcje internetowe Allegro jest ciut większy i naprawdę fajny!
Sorki, znów przeginam w rozpisywaniu się na tym wątku
A teraz ja proszę o doradzenie który kolor bardziej wam się podoba - zielony czy niebieski? Bo te 2 opcje bierzemy pod uwagę W�zek FUSION - concord.pl
Weronikaa ja u tego sprzedawcy kupiłam furę rzeczy i też myślałam o tych pieluszkach, ale kupiłam zwykłe flanelkowe, a zamiast tych ceratkowych, to taki podkład Pledzik do przewijania FROTTE gabka ceratka KOLORY (295372176) - Aukcje internetowe Allegro jest ciut większy i naprawdę fajny!
Sorki, znów przeginam w rozpisywaniu się na tym wątku