reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
zboczenie :confused: - no dobra :-D - przyznam się, że tez kupiłam flanelowe w kolorze pościeli (ale tylko 2 - tak do wycierania mordki czy na podkładkę do łóżeczka jak się mu uleje - coby prześcieradła nie zmieniać od razu ;-) itp.)

flanelowe w ogole sa super:tak:jeszcze nie mam ale na pewno kilka sztuk sobie nabęde;-)kolor nie ma znaczenia - byleby nie byl jakis wsciekły:dry:

hmmmm no dobra to sie zapytam ile w sumie pieluch sobie sprawic tych tetrowych i tych flanelowych ? Do czego dovbre sa flanelowe a do czego tetrowe? Bo w sumie na pupke to pampersiki.

No i zapomniałam, że na początku ciąży dostałam 5 flanelowych, zielonych pieluszek od kumpeli co nie używała :confused: ( przecież zawsze można właśnie do wycierania mordki - ale co tam, tylko zyskałam ;-))

Ja kupiłam 6 pieluszek flanelowych, bo mi się podobały, 5 tetrowych we wzorki i 5 białych. Co do kolorów ubranek, to wogóle się tym nie przejmuję. Denerwuje mnie, że dziewczynka niby ma być ubrana na różowo. Kupuę to, co mi się spodoba i moja Emilka ma tez kilka niebieskich rzeczy.

reklama
ja dziś poszłam na wielkie zakupy a skończyło się na rożku i kocyku jechałam busem a przez remont nie mogę znaleźć parasola zaczęło tak lać i zimno się zrobiło że już więcej sklepów nie zwiedzałam i zostawiłam dalszą cześć zakupów z sobotę i jadę autem :-p

a jak to jest z tymi kołderkami bo są ale takie cieniutkie wszystkie takie są żeby dzidzia się nie przegrzała? napiszcie bo ja zielona w tym temacie

Do góry