reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

no widzisz frotka - czyli nadal tak jest z tym brazowym smoczkiem z gaza... :szok:

U mnie w szpitalu jak byk pisze zeby nie uzywac smoczka bo zakloca odruch ssania, no ale teoria teorią :-p a same poprosily - pewnie dlatego ze oszalalyby od kryzkow kilkunastu noworodkow :eek:

Wzielam sie do roboty - gotuje smoczek, butelke i czesci laktatore (te ktore mozna oczywiscie :-D)

reklama
U mnie w szpitalu tez byla grana ta gaza ze smoczkiem.
Ja biore smoczek i butelke tez, zreszta ja mam je nawet na liscie rzeczy ktore mam ze soba zabrac do porodu...

która wie jak używać tego pojemnika do sterylizacji laktatora Tommee Tippee?? trzeba go też wyparzyć? po co on w ogóle???:eek:

Ja nie biorę smoczka w ogóle, nawet nie kupiłam i nie zamierzam kupować.
Jeśli będzie potrzebny (choć nie sądzę) to mąż dokupi i doniesie.

ccaroline no ja spakowałam i nic nie wygotowywałam , bo naprawdę nie ma co ;-)

co do smoczków nie biore i nie kupiłam

ja smoczek kupiłam ale nie spakowałam ale może jednak włoże do torby...A co do butelki to wyszłam z założenia ze będę karmić piersią więc w ogóle sie w butelke nie zaopatrzyłam. Ale może faktycznie ;lepiej na wszelki wypadek mieć jedną w zapasie. Chyba kupię TT

reklama
aa, sorki ze tak post pod postem ale chcialam wam o czyms powiedzieć.
otóz przedwczoraj jak bylam w Auchan widzialm butelki wlasnie TT, na każdej z nich była zerwana nalepka ze superpromocja( na niektórych nalepki nie były zerwane) i ze cena 12,45 zł. Pomyśłałam Super! Wzięłam taka z cała nalepka i figa! menadzerka do której poszłam z fochem ze skaner pokazuje mi cene 24,99 zl powiedziala ze akurat u nich w auchan ta promocja nie obowiązuje

no wściec się można!Podwójna cena!!! 12,45 a 25 zł to jakw morde strzelił 2 razy tyle.:wściekła/y:

Do góry