reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

To juz jest wyprawka. Tak oszalała moja rodzina i znajomi! Nasze dziecko ma chyba więcej ubrań od nas! :-D:-D

Załączniki

• snc00101_-_kopia.jpg
    snc00101_-_kopia.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Dziewczynki, w końcu kupiłam sobie spodnie ciążowe. W moim 70 tys. mieście znalazł się az JEDEN sklep z takimi ubraniami i za spodenki zapłaciłam 130 zł. A to były i tak najtańsze. A jeszcze nogawki musze skrócić :-D Mam nadzieję, ze już do końca ciąży nie będe musiała w podnie inwestowac :-D

hmmm..ja kupiłam jeansy na allegro za 40 zł - a skrócenie nogawek kosztowało mnie 30 zł - to nie jest normalne:sorry:

Witajcie,

ja mam sporo ubrań, szczególnie z jednej firmy - branco. trochę kupiłam, trochę dostałam, są bardzo fajne. mam dwa swetry z miejscem na brzuch :-), ale przede wszystkim powyciągałam wszystkie swetry wiązane i zasuwane - do tego jakaś rozciągająca się bluzka i myślę że wystarczy.

Martwi mnie jedno!!!!!!

kurtka na zimę - znalazłam fajne producenta be mama! ale nie wiem jakie one są, czy opłaca się wydać na nie pieniądze. może któraś z Was kupiła sobie płaszczyk Ancona albo Hurry?

hmmm..ja kupiłam jeansy na allegro za 40 zł - a skrócenie nogawek kosztowało mnie 30 zł - to nie jest normalne:sorry:

No, bez sensu to jest, ale co zrobić?!
Ja nie kupię spodni na allegro, bo co z tego, ze tyle tansze, skoro nie będą pasować?
Wczoraj przymierzyłam kilkanaście par, mniej więcej tego samego rozmiaru, na oko wszystkie były dobre, a w praktyce okazało sie, ze tylko w 2 parach wyglądam jak człowiek i czuję się dobrze. Dlatego nie chcę ryzykować przez neta, na mnie naprawdę cieżko dobrać ciuchy. A w ogóle spodnie które kupiłam sa rozmiaru S. A normalnie nosze przynajmniej M-ki. Tyle, ze to nie są rzeczy importowane, tylko polskiej produkcji. Nie wiem czy też sę spotkałyście z tym, że polskie rzeczy są bardzo drogie? Ja już nie raz zauważyłam, ale za to nigdy się nie zawiodłam co do jakości takich ciuchów :tak:

wow - Fallen Angel - jestem pod ogrmnym wrazeniem :eek::tak: Nie tylk ojesli chodzi o ilosc rzeczy bo ja pewnie mam wiecej ,ale o to m ichodzi ze masz poprasowane i poukladane - niesmaowicie ci tego zazdroszcze :-D

reklama
To juz jest wyprawka. Tak oszalała moja rodzina i znajomi! Nasze dziecko ma chyba więcej ubrań od nas! :-D:-D

ooo, faktycznie garderoba większa od mojej :-p super :-)

WOW:shocked2: Jestem pod wrażeniem zwłaszcza ze ja nic nie mam

to tak jak ja... nic a nic...

dziś w oczekiwaniu na wizytę u lekarza, poszłam do sklepu dziecięcego, oglądałam wózki, łóżeczka itp, mają teraz przeceny... ale mi się wydaje, że jeszcze za wcześnie...
no i te ubranka- piękne!! ale twarda byłam :-p

Do góry