reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

FallenAngel to jeszcze nic jakbys widziala szfke mojej corki jak miala sie urodzic to bys sie zdziwila igly nie moglabym wsadzic,tez dzielo mojej rodzinki i jednej kolezanki.
A teraz spokoj.zero ciuszkow,moze w przyszlym tygodniu cos sie zmieni jesli zrobia mi usg i pod warunkiem ze dzidzia sie nad mama zlituje.

reklama
Ależ szalejecie!!! :-D
Ja tam jeszcze nic nie mam, ale u mnie to troszkę inaczej, bo ciuszki po synkach "w obiegu" zaraz będą pakowane w paczkę i przyjdą do mnie w ogromnej ilości (wszystkie nasze dodatkowo zasilone przez przyjaciół) a jakby była dziewczynka to już mi znajoma obiecała damskie różowości, kwiatki, serduszka i sukienuszki-ślicznuszki po córeczce (ma 3m-ce).
Dla mnie do kupowania zostaje niewiele. Na pewno po selekcji tamtych ciuszków będe dokupować body, i może jakieś ekstra dodatki. :-) No i inna pora roku tochę będzie... jedno dziecko mam "letnie", drugie "jesienne" a trzecie będzie "wiosenne" :-D więc będę kupować też akonto tej różnicy :-D
Ale ja to się zabiorę pewnie w styczniu... choć nie powiem, że nie oglądam, i jakby mi coś w oko wpadło to za siebie nie ręczę ;-)
Troszkę mi żal że wszystko mamy... matę edukacyjną, wanienkę, łóżeczko, pościeli na stosy, leżaczek, krzesełko do karmienia i wózek, nawet fotelik samochodowy i napoczątek i potem taki 0-18 kg... z drugiej strony odpadają nam ogromne wydatki bo kasy na tego malutkiego człowieka idzie spoooooroooo...

No i nie wiem w jakim stanie jest nasz wózek (użytkuje go marcowa córeczka znajomych) i krzesełko do karmienia (u tej samej użytkowniczki). I kupimy deskę-podstawkę dla zmęczonego starszaka :tak:

Witam, chyba i nas dopada jesienne przeziębienie...tzn mój mąż ma chrypke i stan podgorączkowy a ja smarcze:eek: Zastanawiam sie czy moge wziość oscillococcinum tak odporonościowo bo na ulotce jest by sie skontaktowac z lekarzem w czasie ciązy ale ogólnie nie ma przeciewskazań:confused2: więc co sądzicie??
A to jest homeopatyczny??
Ja bym się skontaktowała z lekarzem najpierw...

Eh chyba oszalałam, czemu ten temat wskoczył na zakupy dla dziecka??
Przeciez pisałaś o tym w -co nam dolega, eh dziwnie

Ale spostrzegawcza jestes:-)

heheh to ja sie pomyliłam:-D bo myslałam ze jestem w watku głónym bo jak wczoraj napisalam w watku "bóle brzucha" to żadna nie odpisała :sorry: a byłam na zakupach (ale tu tez mialam pisac:-)) wiec przekleiłam wątki i wkleiłam moj lezaczek:rofl2:

a moj lekarz powiedzial ze spokojnie homeopatyczne Oscillo i inne moge brac - przerobilam jzu Coryzalie (na katar) i Hoimeovox (na chrypke) :tak::tak:

Asia KC - m itez troche przykro ze jzu tak nei szaleje z zakupami bo to bylo bardzo mile... :sorry::sorry:

reklama
a moj lekarz powiedzial ze spokojnie homeopatyczne Oscillo i inne moge brac - przerobilam jzu Coryzalie (na katar) i Hoimeovox (na chrypke) :sorry::sorry:

Wielkie dzięki za informację :-) Juz pod jezyczkiem rozpuszczam granulki:tak:bo myślalam że nikt nie odpowiada na moje pytania (oprócz Marti:-)).
A wole dmuchać na zime i sie nie przeziebic zwlaszcza ze tydzien w domu siedzialm i czuje ze moze cos mnie złapać a jak zaczne chodzic do pracy to wogle :shocked2:

Do góry