reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A ja dzisiaj dostałam pełną torbę ciuszków od "teściowej" po Małym mojej szwagierki, a jeszcze chyba od niej mamy coś dostać. Wszystko tam jest. Moje dziecko nie będzie miało chyba ani jednego nowego ciuszka
smiech.gif
Ale bez sensu, zebym przy takiej ilości rzeczy jeszcze coś dokupowała, skoro nawet nie zdążę tego ubrać. Do tego rózne (tu już nówki sztuki): ręczniczki, pieluchy tetrowe, buciczki, rękawiczki niedrapki. Nawet jakis sweter dla siebie znalzłam, no i spodnie mi podwinęła i podszyła maszynowo
usmiech.gif

reklama
ja właśnie superancko pęcznieję :-D,
już prawie nie mam w co się ubrać (przed ciążą nosiłam tylko dopasowane rzeczy), więc dzisiejszy wolny dzień siedzę w necie i oglądam różne sklepy z ciuchami ciążowymi (pogoda nie sprzyja pieszym wędrówkom do sklepów)
oto kilka linków:
mammatinello
torelle
bebefield
9fashion
ceny czasami kosmiczne :eek:, ale pooglądać można...

wczoraj w h&m kupiłam do legginsów długa koszule w kratę (fajna nawet) i wełnianą sukienkę:-D
i 200 stówy poszły w cholerę

w ogóle w większości sklepów odzież dla mam jest droga

Witajcie,
ja kupiłam wczoraj w CAMAIEU taki golfik z krótkim rękawem, sweterek rozkloszowany lekko i zapinany na trzy guziczki tylko u góry i taki cieplejszy golf, dłuższy i też trochę rozkloszowany, więc mam co nosić przez jakiś czas. Te rzeczy jeszcze cenowo w miarę ok, bo ostatnio kupiłam taką trykotową bluzeczkę w sklepie z odzieżą ciążową i 89zł kosztowała, kosmiczne mają te ceny. Mierzyłam chyba z 6 bluzek i tylko ta jedna mi się spodobała.
Miłej niedzieli życzę.

Witajcie,
ja kupiłam wczoraj w CAMAIEU taki golfik z krótkim rękawem, sweterek rozkloszowany lekko i zapinany na trzy guziczki tylko u góry i taki cieplejszy golf, dłuższy i też trochę rozkloszowany, więc mam co nosić przez jakiś czas. Te rzeczy jeszcze cenowo w miarę ok, bo ostatnio kupiłam taką trykotową bluzeczkę w sklepie z odzieżą ciążową i 89zł kosztowała, kosmiczne mają te ceny. Mierzyłam chyba z 6 bluzek i tylko ta jedna mi się spodobała.
Miłej niedzieli życzę.
ja właśnie chyba wole kupić w normalnym sklepie jakieś bluzki/tuniki i sweterki o takim kloszowym kroju bo są tańsze, a ciążowe to tylko spodnie, spódnicę z tym panelem specjalnym, czyli to, co z normalnych ubrań się nie dopnie...
te specjalnie ciążowe ciuchy są dużo droższe :wściekła/y:, a wcale nie znowu jakaś rewelacja, byłam w tygodniu w sklepie dla przyszłych mam, to się tylko rozczarowałam cenami i brakiem jakiś ciekawych rzeczy :eek:
nie sądziłam, że kupienie paru sensownych ciążowych rzeczy na następny sezon będzie mnie kosztowało tyle zachodu :confused:

blueberry77 ja wlasnie kupilam sobie leginsy na allegro , zobacze jak beda wyladaly jak przyjda
w sumie to nigdzie nie moglam znalesc leginsow takich jak chcialam, mam jedne ktore kupilam sobie kiedys bedac w Angli w Newlook i sa zajebiste, nigdzie takich nie widzialam u nas, zobacze jak te z allegro , niby maja podobny sklad tkanin

Mnie to normalnie szkoda kasy na ubrania ciazowe, szczegolnie na spodnie, bo potem ich nie bede nosic , te fajne sa drogie a tanie sa niefajne :tak: mam dwie pary dzinow z poprzedniej ciazy, nie bede juz nic kupowac
A bluzki ja kupuje w normalnych sklepach, tzn tuniki czy koszule , z tym mysle nie ma problemu bo teraz taka moda ze mozna nosic spokojnie i w ciazy i po ciazy

Bluzki i sweterki to nie problem kupić ale spodnie typowe ciążowe to już wydatek....Sama muszę wybrać się na zakupy bo zima puka do drzwi a ja nie mam kurtki ani płaszcza...jestem przy kości więc to dodatkowy problem bo nawet te na internecie mogą nie pasować jak brzuch urośnie..a kupić w ciemno to ryzyko.

reklama
Hej:-)
Ja kupiłam sobie wczoraj płaszczyk w sumie zupełnie przypadkowo i niespodziewanie aczkolwiek bardzo mi był potrzebny.
Kupiłam go w normalnym sklepie zapłaciłam nie mało, ale plus jest taki że będę mogła korzystać z niego nie będąc w ciąży.,
Starczy nawet na bardzo duży brzuch.
Jest odcinany pod biustem i na brzuch ma bardzo dużo miejsca:tak::-):-)Cieplutki i milutki super:-)
Teraz się chwalę;-);-)
Zdjęcie marne bo z telefonu.

Do góry