reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

mag fajniutkie ciuszeczki :-D
podoba mi się śpiworek, też muszę sobie kupić coś podobnego, bo wydaje mi się rewelacyjny do spania dla Maluszka :tak:
no i ten napis na body słodki, podobają mi się właśnie takie bodziaki ze śmiesznymi napisami ;-)

reklama
A to moje pierwsze zakupy dla Dzidziola :tak:
2.jpg3.jpg5.jpg7.jpg

pierwsze rzeczy od mamy dla dzidziola:-):-)
spodenki i 2 pary skarpetek z grzechotkami (nie mogłam w sklepie oderwać od nich oczu) - póki co neutralne, bo wizyta jutro, ale i tak nie wiem czy maluch się odpowiednio ustawi:-D

Załączniki

• DSCF3233.JPG
    DSCF3233.JPG
    37,4 KB · Wyświetleń: 43
jejciu wszystko przepekne :tak::-) niestety musze sie powstrzymac narazie od szlu zakupowego bo jak zwykle to bywa u nas przed wyplata mizernie bbrrr ale juz niedlugo :-)

Ja tez narazie musze sie powstrzymac bo ta cala przeprowadzka i najpierw trzeba dzidzi pokoik a potem dokupie reszte ale jak widze te cudenka to az nie moge :) tak sobie gadam zeby nie zbankrutowac ze co miesiac cos a nie wszystko na raz :) dokladnie nie dlugo wyplataaaaaaaaa :)))))))))))))

Za tydzień mam wizyte u lekarza, i jak pozwoli mi wychodzić, to też zaczne już kupowoać te cudeńka:-Dbo przez internet to nie ma takiej frajdy:-(

reklama
dziewczyny ja zglupialam...
dzisiaj weszlam sobie do jednego lumpeksu i bedac jeszcze w drzwiach Pani do mnie "Pani czesto kupuje ciuszki dla dziecka prawda? mam tutaj taki woreczek jeszcze nie wywieszony z takimi slicznymi ubrankami. Moze chce Pani przejrzec"

oto efekty:
1znmjvn.jpg

257n4si.jpg

2a9bepc.jpg

ak901g.jpg

2ylmi6p.jpg

669fk2.jpg

i juz koniec.. teraz tylko wyprawka i juz :-D:-D

Do góry