reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Jak oglądam ile rzeczy macie już dla swoich dzidzioli to jest mi przykro bo ja jeszcze ani jednej rzeczy nie mam ale odbije sobie to w grudniu jak moj wróci do polski. To jest nasza pierwsza pociecha więc zaszalejemy :-D:-D i mamy już upatrzone rzeczy w takim centrum dzieciecym w krakowie:tak:;-)

Asia, te wszystkie rzeczy kupiłaś w Factory? Strasznie wam zazdroszczę tego sklepu. U nas w Krakowie nie ma takiego :-(

Nie, te śpiochy i body ciemnozielone i spodenki do dresu i welurkowe.
Body kupione w Auchan, a półśpioszki w sklepiku lokalnym z polskimi ciuszkami, a czapeczka i niedrapki w lumpku...

Wiedziałam że jak tutaj wejde to zaczne szaleć tak jak wy;) Postanowiłam że od listopada zaczne powolutku kupować ubranka. Dzisiaj zamówiłam na allegro 2 kompleciki z aukcji, którą polecałyście-Batko. Zobaczymy jak przyjdzie przesyłka...już nie moge się doczekać!!!!
Rozglądamy sie już za wóżkiem. Ale tego wszystkiego jest tyle że czasem aż głowa boli. Szukamy też łózeczka. zastanawiamy się nad kupnem takiego, z którego wyjmiemy szczebelki i bedzie tapczanik. Macie jakies doświadczenia w tej kwestii?:)

wow!!! toz ty masz juz wszystko na conajmniej rok:)))) ja o wózku nawet nie marze jeszcze a o nosidelkach itd..tro zapomnialam ze istnieja..czas zabrac sie za planowanie wydatkow :p

mnie to chyba ominie przyjemność kupowania. Ja mam ciuszki po moim synku, po córce siostry i jeszcze po 2 córciach kuzynki. Chyba nic nie bedzie mi dane kupić. No może po jednym ubranku z rozmiaru kupie żeby miec radość :).
Wózek tylko chce kupic, bo my mamy kolosa. A chcę aki żeby nosidełko na stelaż zamontowac, a później do samochodu wmontować. Głęboki i spacerowy to w sumie mam, ale takiego mi potrzeba, zeby nie męczyć sie z wyjazdami

kurcze a mnie już tak korci by coś kupić (ciuchy nie bo mam po Olku). Ale nie znam płci... chodzę po allegro i nawet na smoczek się nie potrafie zdecydować.... bo jak będzie dziewczynka to bym chciała coś takiego słodkiego kupić, z kwiatuszkami bądz księżniczką :-) ehh usg dopiero 13 listopada - mam nadzieje że się dowiem czy to siusiak czy siuśka ;-)
miała z was któraś butelki z tommee tippee?? chciałabym je kupić ale nie wiem czy te smoczki są antykolkowe i czy pasuje gwint do aventu (bo mam stary laktator). Zna te butle któraś z mam? poradźcie...

reklama
Butelki Tommee tippee są super! Smoczki mają zaworki i się odpowietrzają w czasie picia.
Niestety butelki maja gwint szerszy niż avent.... nie będą pasować - pozostaje kupić jedną butlę aventu i przelewać lub zdać się zupełnie na avent i ew. jego serię lovi (one chyba pasują do laktatora aventu).

Do góry