M
reklama
alex___
Fanka BB :)
mysza m - zakupy pierwsza klasa!
Tabasia
Podwojna marcowka :)
My go mamy od jakiegos czasu i niestety w ogole sie nie sprawdzil :-(zakupiliśmy wczoraj bidon ze słomką. explora ® Active Straw | Tommee Tippee
ciekawe, jak sobie poradzi. ze zwykła rurką taka cienką jakos jej idzie.
Ojjj ja moge cos powiedziec i porownac. Otoz kupuje u nas odpowiednik premium care i jak bylam w PL to tez ich uzywalam. Te same rozmiary. I co? Te polskie przeciekaly, a i czesto body bylo mokre Al budzil sie rano z pieluszka pelna po brzegi. A te tutejsze sa zupelnie inne. O wiele bardziej chlonne, nigdy sie nie zdarzylo, zeby sie zmoczyl.Uzywacie Pampersow??? Moim zdaniem STRASZNIE sie popsuly kilka miesiecy temu... polakomilam sie w REALu na dwupak i myslalam ze ich nei zmecze... Masakrycznie przeciekaly i takei po prostu gowniane byly... Przy Adasiu nie sprawdzaja sie tez te z LIDLa, Rossmana i Carrefura (chyab firma Helen Harper).
Dobrze ze Huggiesy sa czesto w aptece SuperPharm w promocyjnej cenie bo te nam podchodza najbardziej. No i z Belli tez lubie :-)
mysz1978
no niestety - prawie wszystko co jest produkowane na polski rynek to szajs :-(
Pameitam ze jak mialam niemieckie Pampersy dla Jaska (4 lata temu prawie) i dla Adasia jak byl noworodkiem to bylam naprawde zadowolna...
no nic - Huggiesy sa dobre :-) ostatnio kupilam tansze Huggiesy - Huggies Economy bo w zlobku sie skonczyly i trzeba bylo przyniesc. Jak go dzis odebralam popoludniu i przewinelam dopiero wieczorem to nic nie przecieklo :-)
Pameitam ze jak mialam niemieckie Pampersy dla Jaska (4 lata temu prawie) i dla Adasia jak byl noworodkiem to bylam naprawde zadowolna...
no nic - Huggiesy sa dobre :-) ostatnio kupilam tansze Huggiesy - Huggies Economy bo w zlobku sie skonczyly i trzeba bylo przyniesc. Jak go dzis odebralam popoludniu i przewinelam dopiero wieczorem to nic nie przecieklo :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja kupilam huggisy wczoraj ...zobaczymy
mysza fajne zakupki, fajny komplecik
ja jutro jadę po sandałki jakies i moze cos jeszcze kupie ;P
mysza fajne zakupki, fajny komplecik
ja jutro jadę po sandałki jakies i moze cos jeszcze kupie ;P
moniSkaBe
hej.
to i ja sie pochwale
George kapitalna Bluza TOY STORY Poszukiwana _86_ (1562663711) - Aukcje internetowe Allegro
tylko moje dziecko to pewnie "dorosnie" do tej bluzy na jesieni :-)
to i ja sie pochwale
George kapitalna Bluza TOY STORY Poszukiwana _86_ (1562663711) - Aukcje internetowe Allegro
tylko moje dziecko to pewnie "dorosnie" do tej bluzy na jesieni :-)
ionka
My go mamy od jakiegos czasu i niestety w ogole sie nie sprawdzil :-(
u nas też nie :-( pierwszy dzień piła ładnie, a teraz nawet nie chce patrzeć :-(
reklama
M
myszowata
Gość
monia fajna bluza!
Wyniki wyszukiwania w dziale Moda, wyników 14 - Moda - odzież, bielizna, obuwie, biżuteria - sklep internetowy Merlin.pl przecena kolekcji letniej:-)
Wyniki wyszukiwania w dziale Moda, wyników 14 - Moda - odzież, bielizna, obuwie, biżuteria - sklep internetowy Merlin.pl przecena kolekcji letniej:-)