reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Maraga Kids - SKLEP ONLINE

nasz zakup. rozmiar 23.
chcialam z zakrytymi paluszkami ale oczywiscie rozmiarowek nie bylo a z neta nie bede juz kupowac. Zostały jeszcze czerwone ale nie chcialam wiec wzielam takie. Pani mowila ze nie powinno się dziać z paluszkami nic poza tym musza butki byc wieksze wiec paluszki beda troche schowane. :)
i rabacik dostalam 10% wiec fajnie.
plus taki ze nadaja sie do wody:)

reklama
Dziewczyny super zakupki zrobiłyscie.My sie pózniej pochwalimy.A i kupilismy adidasy Bartusiowi troche wieksze.

A co do pampersów,to jest róznica.Te od Nas to Bartus był non stopa przemoczony,ale te co M przywiózł z Norwegii są super całą noc mały je miał i nie przemokły.

Ostatnia edycja:
Marcia buciki fajne, ale az 23 rozmiar?
nie wierze ze Niko ma az tak duza stope. Moj ma 20 czasem 21.
a dlaczego wedlug Pani w sklepie buty musza byc wieksze? przeciez stopa przez 2-3 miesiace bardzo nie urosnie...tak mi sie wydaje....

Monika to uwierz. Nie bede przeciez robic zdjecia stopy Nikosia. Ma duża stopkę. Teraz ma buty na 21 , a niektore na 22. Za 1,5 miesiaca stopa urosnie. Kupiłam butki befado na 21 niecale połtora miesiaca temu i sa na styk.
Kazdy but dla maluszka musi mieć troszke luzu. Nie mowie ze stopa ma latac...po przymeirzeniu ecco 22 but był akurat a sandalki sa na okres wakacyjny wiec IDEALNIE

Bartek | Facebook

co do pampków to u nas raz moze sie przemoczył :)

Monika to uwierz. Nie bede przeciez robic zdjecia stopy Nikosia. Ma duża stopkę. Teraz ma buty na 21 , a niektore na 22. Za 1,5 miesiaca stopa urosnie. Kupiłam butki befado na 21 niecale połtora miesiaca temu i sa na styk.
Kazdy but dla maluszka musi mieć troszke luzu. Nie mowie ze stopa ma latac...po przymeirzeniu ecco 22 but był akurat a sandalki sa na okres wakacyjny wiec IDEALNIE

Bartek | Facebook

co do pampków to u nas raz moze sie przemoczył :)
Marcia a po co sie tak spinasz?

No marcia stope ma Nikuś mega moj,Janek ma 18 hahaha:D A ile Niki ma wzrostu bo Jasiu z tych wyzszych.Ale on chyba tancerzem bedzie:)

co do butow to ja kupilam na zapas :-D ledwo sie Adas urodzil to ja jzu mu sandaly na kolejne lato kupilam - jedne 22 a jedne chyba 21 - bardzo m isie podobaly, a ze akurat byly po 40zl to wzielam :-D jak nie utrafie z rozmiarem to sprzedam i tyle :-)
Aha - polbuciki na rzepy tez mu kupilam ale one sa 22 i zastanawiam sie czy na jesien jzu nie beda za male, no ale najwyzej sprzedam :-D
Pamietam ze wtedy kupilam 5 par butow - 3 wlasnie dla Adaska i dwie pary dla Jaska - teraz ma rozmiar 29 i czekaja na niego polbuty 30 i jedne 34 ale te to dopiero jak w szkole bedzie :-D

Marciaa - a Wasze buty to bardzo ladne.

MoniSkaVe - bluza tez super :-) I mowisz ze naj esien bedzie??? Ja teraz Adasiowi ubieram 86 choc czasem bywa przyciasne (ale rekazy podwijam) bo w koncu mam w domu mega kluche :-)

reklama
Oj Maziajka nie wiem bo u nas nie mierza dzieci w przychodni...sama tez tego nie robie ale jest wysoki. Ma duze stopy i dlugie raczki :)
ja kupilam jeszcze buty trampki z cocodrillo za 12zł ha ha a poprzednia para byłaza 48 jak mi sie udało :)

Do góry