reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Maraga Kids - SKLEP ONLINE

nasz zakup. rozmiar 23.
chcialam z zakrytymi paluszkami ale oczywiscie rozmiarowek nie bylo a z neta nie bede juz kupowac. Zostały jeszcze czerwone ale nie chcialam wiec wzielam takie. Pani mowila ze nie powinno się dziać z paluszkami nic poza tym musza butki byc wieksze wiec paluszki beda troche schowane. :)
i rabacik dostalam 10% wiec fajnie.
plus taki ze nadaja sie do wody:)

reklama
Dziewczyny super zakupki zrobiłyscie.My sie pózniej pochwalimy.A i kupilismy adidasy Bartusiowi troche wieksze.

A co do pampersów,to jest róznica.Te od Nas to Bartus był non stopa przemoczony,ale te co M przywiózł z Norwegii są super całą noc mały je miał i nie przemokły.

Ostatnia edycja:
Marcia buciki fajne, ale az 23 rozmiar?
nie wierze ze Niko ma az tak duza stope. Moj ma 20 czasem 21.
a dlaczego wedlug Pani w sklepie buty musza byc wieksze? przeciez stopa przez 2-3 miesiace bardzo nie urosnie...tak mi sie wydaje....

Monika to uwierz. Nie bede przeciez robic zdjecia stopy Nikosia. Ma duża stopkę. Teraz ma buty na 21 , a niektore na 22. Za 1,5 miesiaca stopa urosnie. Kupiłam butki befado na 21 niecale połtora miesiaca temu i sa na styk.
Kazdy but dla maluszka musi mieć troszke luzu. Nie mowie ze stopa ma latac...po przymeirzeniu ecco 22 but był akurat a sandalki sa na okres wakacyjny wiec IDEALNIE

Bartek | Facebook

co do pampków to u nas raz moze sie przemoczył :)

Monika to uwierz. Nie bede przeciez robic zdjecia stopy Nikosia. Ma duża stopkę. Teraz ma buty na 21 , a niektore na 22. Za 1,5 miesiaca stopa urosnie. Kupiłam butki befado na 21 niecale połtora miesiaca temu i sa na styk.
Kazdy but dla maluszka musi mieć troszke luzu. Nie mowie ze stopa ma latac...po przymeirzeniu ecco 22 but był akurat a sandalki sa na okres wakacyjny wiec IDEALNIE

Bartek | Facebook

co do pampków to u nas raz moze sie przemoczył :)
Marcia a po co sie tak spinasz?

No marcia stope ma Nikuś mega moj,Janek ma 18 hahaha:D A ile Niki ma wzrostu bo Jasiu z tych wyzszych.Ale on chyba tancerzem bedzie:)

co do butow to ja kupilam na zapas :-D ledwo sie Adas urodzil to ja jzu mu sandaly na kolejne lato kupilam - jedne 22 a jedne chyba 21 - bardzo m isie podobaly, a ze akurat byly po 40zl to wzielam :-D jak nie utrafie z rozmiarem to sprzedam i tyle :-)
Aha - polbuciki na rzepy tez mu kupilam ale one sa 22 i zastanawiam sie czy na jesien jzu nie beda za male, no ale najwyzej sprzedam :-D
Pamietam ze wtedy kupilam 5 par butow - 3 wlasnie dla Adaska i dwie pary dla Jaska - teraz ma rozmiar 29 i czekaja na niego polbuty 30 i jedne 34 ale te to dopiero jak w szkole bedzie :-D

Marciaa - a Wasze buty to bardzo ladne.

MoniSkaVe - bluza tez super :-) I mowisz ze naj esien bedzie??? Ja teraz Adasiowi ubieram 86 choc czasem bywa przyciasne (ale rekazy podwijam) bo w koncu mam w domu mega kluche :-)

reklama
Oj Maziajka nie wiem bo u nas nie mierza dzieci w przychodni...sama tez tego nie robie ale jest wysoki. Ma duze stopy i dlugie raczki :)
ja kupilam jeszcze buty trampki z cocodrillo za 12zł ha ha a poprzednia para byłaza 48 jak mi sie udało :)

Do góry