reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Alex -czy TY jestes zakupoholiczką :), jak tak czytam o Twoich podobojach kolejnych sklepów, wiedzy na temat co, gdzie i za ile, to nasuwa mi się takie przypuszczenie, nie obrazaj się w żartach tylko piszę, JA generalnie nie bardzo lubię robić zakupy mała tak się nam trafiła że na około troszkę starsi kuzyni i kuzynki,tak że mam mnóstwo ciuchów od nich, sporadyczie coś kupię, ale dla siebie tez nie bardzo lubię kupowac, chyba że w FF na wyprzedazach

jakich kolejnych?? ja zazwyczaj tylko w h&m i przeważnie na wyprzedażach, czasem zajrzę gdzieś jeszcze, ale jakoś tak sobie styl h&m upodobałam, a że jakość też ok to tam kupuję. zakupy lubię, owszem, ale tylko dla młodego, odkąd Go mam - dla siebie prawie nie kupuję, chyba, że muszę. nie dostaję spadkowych, bo u nas w rodzinie to pierwszy facet. Poza tym wychodzę z założenia, że przy pierwszym dziecku mogę poszaleć, przy drugim będzie gorzej z kasą

Mazia, nie robię zdjęć, bo mam zdublowane z ajentką - bluza szara z garfieldem, granatowa z ciasteczkowym potworem
i jeszcze:

http://allegro.pl/hm-bluza-r-86-92-promocja-barbapapa-i1534807333.html
http://allegro.pl/hm-pizama-spiderman-98-104-wyprzedaz-i1535475520.html
http://allegro.pl/hm-nowa-chlopieca-chusta-bandana-okazja-i1525066981.html
http://allegro.pl/hm-logg-czapka-z-daszkiem-zielen-86-98-i1527717594.html

Ostatnia edycja:
Alex kochana kupuj!!! jak Ci to sprawia przyjemność i Cię stać to tylko szaleć, ale nie zapominaj o sobie, pamiętaj małego i tak chowiesz do innej kobiety

Alex kochana kupuj!!! jak Ci to sprawia przyjemność i Cię stać to tylko szaleć, ale nie zapominaj o sobie, pamiętaj małego i tak chowiesz do innej kobiety

na to też mam wytłumaczenie, haha
"Dziecka trzeba poczucia gustu uczyć od początku"
jak kupuję dla siebie to już mi to nie sprawia takiej frajdy, zresztą nawet mojemu M wolę niż sobie

kurcze a moja głownie w niebieskim chodzi bo takie ciuchy dominują po kuzynach, ale letnie i wiosenne to juz ma dziewczęce

wiesz, niebieski to fajny kolor i dla dziewczynki, ale różu mój by chyba nie zdzierżył, a jakby i jeszcze do tego falbanki to siwy dym
chociaż tesciówka młodemu kupiła różowe gryzaki i grzechotki (ciekawe co chciała przez to powiedzieć? zresztą ona zazwyczaj nic mądrego nie mówi, więc szkoda czasu na roztrząsanie) - M kazał w prezentach to wydać

No mnie tez szkoda bo mam swiadomosc ,ze moge miec 5 odjechany bluzek dla niego za tą cene tyle,ze uzywanych ale mnie to akurat nie robi roznicy:)

Alex ekstra

Yra to cI SIE UDALO 2 ZL PARA!!

ja to bym chciała coś Wiki kupic, czesto oglądam rzeczy. Ale jak pomyślę ile tego ma i pewnie wiekszości nie założy, to mi szkoda kasy. Ma parę nówek z prezentów
Poza tym, teraz to nawet nie mam kiedy na zakupy skoczyć. teraz to za jedzeniowymi w zasadzie chodzę :(

reklama
ja nie lubie uzywanych kupować. Jedynie ta paka co Wam pokazywałam i ogrodniczki był uzywane jestem zadowolona z nich nie powiem, ze nie. Ja dzis byłam w galerii. Koszula w krate czerwona. Polowałam na czapki wiosenne bo z h&m mu spadaja na oczy ciagle i nie ma. Normalnie nic. Same małe rozmiary.
a sobie kupiłam dwie pary spodni w kapphalu tradycyjnie takie luzne ;) i do balerinek i do koturn na wczesne lato idealne

Do góry