reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kurcze mam ogrodniczki dla Nikosia ale jakos mi sie nie widzi w nich...
idę obczajac wasze linki :)
jeszcze sandałki na wyjazd...i juz widzialam ceny 200zl obalic sie idzie

tak mysle co dokupic moze ktoras pomoze...bo jedziemy na 2 tyg.
a mam biale roll upy. 3 pary krotkich spodenek ale takich basenowych, kupie w kratke jakies dwie pary, i 3/4 mam takie szorty z cienkiego jeansu sztuk dwie

ja dzisiaj kupiłam młodemu sandałki z coccodrillo za 48zł, bardzo fajne
a na all znalazlam z zary niezle nówki za 28, ale rozm. 20, więc bedą małe

a co do wyjazdu - czapki:) no i jakieś jajne kąpielówy, przecież Niko nie będzie bez latać

reklama
Marcia mysle ,ze spodenek masz wystarczajacą.A co to za sandały za 200zł!!!!!!!!!!!!????

A moj mały dzisiaj dostal taka bluze Reserved - Spring Summer 2011

wole takie ciuchy bardziej dorosle w ogoel w jakies misie i inne slodziutkie rzeczy ciuchów mu nie ubieram.

Poza tym nic mu juz nie kupuje ale to kompletnie nic.Ma wszystkie tyle ,ze az strach! 3 szuflady w komodzie pelne!!!!!!!!!!!spodni ma z 40 par serio!!!!!!!!!! 4 parey adidasów,trampki,2 p[ary sandałow i nawet kalosze ma ! a i 6 kurtek! no maskara jakas

Ostatnia edycja:
dla Dronki;-)

H&M 80 NOWE SZELKI ALA JEANS (1537902089) - Aukcje internetowe Allegro takie spodenki jeszcze 30zł. Cenowo to tak:3 pierwsze zdjęcia po 30zł z 49.90, 59.90 coś takiego. Koszulka niebieska bez promocji 19,90, ta kolejna 10zł, bluza Garfield 30zł z 79,90, koszula z tygryskami (to już upolowałam wcześniej ale widziałam że jeszcze były) też 30zł, koszulka kupiona wcześniej 19,90. W tym drugim h&m było tego mnóstwo dla dzieciaków aż musiałam się stamtąd ewakuować;-) dużo też przecenionych ciuchów damskich, ja kupiłam sobie super piżamkę letnią za 20zł. No to tyle. Czas na odwyk.

Maziajka Świetna bluza, lubię taki styl. a par spodni to ma naprwdę zzastraszającą ilość:szok:;-)
Dronka teraz mnie olśniło że Ty masz przecież dziewczynkę! Zakręcona jestem, dla dziewczynek też było sporo:-D

Ostatnia edycja:
O ja cieeeeeeeeeee ale zaszalałaś!!! SUPER CIUSZKI !!! Nie szkodzi że to dla płci męskiej - bo widze ze sporo przecenionych ciuszków jest -chyba jutro zwerbuję koleżankę i pojadę na wojaże ;-)

hahahaha a to poczatek WYPRZEDAŻY!!:D dlatego nie chce jechac z K tylko z koleżanką:-) bo on twierdzi ze już nic wiecej nei trzeba Gabryni i by mi karte zabrał ;-)

A ja z innej beczki..non stop spedzamy czas na dworzu i szukam palcu zabaw i basenu dla małej na allegro. Najpierw basenik chce kupic jjako zaległy preznet od babci:) i nie wiem czy taki zwykły by narazie wrzucic tam piłki czy lepiej zbajerzony o taki:)
INTEX PLAC ZABAW KUBUŚ PUCHATEK KRAKÓW (1535155390) - Aukcje internetowe Allegro

czy jeszcze za wsześnie na takie roczne maleństwa?? i do tego gorzej tzn wiecej pilek musze dokupic:sorry:

Marciaa, my lecimy na tydzień. nie wiem, jak z pogodą bedzie w maju, no ale sandałki tez kupic muszę. ciekawe ile tu kosztują... podejrzewam, że ja wezmę dla Olci pół szafy na wszelki wypadek ;-) no i kostium kapielowy obowiązkowo, nawet jeśli nie będziemy kąpac się w morzu, to pewnie na plazy poszalejemy :-) 3 lata temu w Hiszpanii w maju było 27st.
sorki za offtop ;-)
ajentka, ja juz na zakupy sobie stop powiedziałam i serio się trzymam ;-) bo dziś np. wyciągnęłam Olci kolejną sukienkę ;-) o której zapomniałam ;-)
dronka, fajny basen. tez myslimy o czym podobnym na lato do ogródka :-)

kapielowki to obowiazek chodziło mi najbardziej o spodnie bo wiadomo mlody sie szybko brudzi przez to łazenie ;-)

dronka basen extra tez go chociala i mysle ze jest ok frajda jak cza:)

ajentka znowu poszlałas kobieto ale dobrze, ze wklejasz...bo po ostatnim wypadzie sie okzuje ze Niko z Marcelkiem maja duzo takich samch ciuszkow hehe bracia:D
ale wygladali smiesznie :)

zakupilam taka ksiazeczke
http://allegro.pl/siedem-supelkow-dorota-zawadzka-nowa-najtaniej-i1540153511.html

Ostatnia edycja:
reklama
Maziajka - super ta bluza. U nas Wiktoria ma podobną ilość spodni. Zresztą, bodziaków z krótkim to ma przynajmniej z 50 sztuk, z długi z 30, bluzek ze 20. Tyle że my w większości używane. Część po siostrzenicy, część moja mama na ciuchach upolowała. Większość jest śliczna, a ja i tak zakładam ciągle te same, bo jak upiorę i uprasuję to akurat na wierzchu leżą. Ale chyba zacznę robić tak, że jak pochodzi w jakichś, to będę prała i odkładała bez prasowania i wyciągała następne. Bo tak to wyrośnie z reszty i nawet ich nie założy. No ale moja mama ma chyba większa obsesję kupowania niż Wy:rofl:

Dronka - my mieliśmy niemal identyczny w zeszlym roku. Ale sie dzieci wyszalały. Ale moja siostrzenica (ze stycznia) miała półtorej roku i tak średnio w tym szalała. Raczej siedziała w jednym basenie i piłeczki wyrzucała. My zrobiliśmy tak, że później jeden zostawiliśmy pusty i wrzuciliśmy 200 sztuk piłeczek, a w drugim, ze zjeżdżalniom była woda.
W ogóle to dużo wody do tego basenu wchodzi. Jak był codziennie pełny, to trawa pod nim niestety się zmarnowała, a nikomu nie chciało sie co trochę tego opróżniac i napełniać

Marciaa - my wzięliśmy na wyjazd tygodniowy 9 par koszulek z krótkim, 9 par spodenek, 2 pary długich spodni i 2 bluzy na suwak, jedną koszulę z długim rękawem, 3 czapeczki (bo do wody tez z czapką wchodził i najczęściej była mokra od razu, bo lubił nurkować. Sandałki, gumowe buciki do chodzenia po plaży, 7 par skarpet, 3 pary kąpielówek (bo po wyjściu z wody zdejmowaliśmy mokre, zakładaliśmy suche, a tamte na lezaczku suszyliśmy. Aha - no i 2 pary piżamek, które się okazały bezużyteczne, bo był taki gorąc że nie dało sie dziecka ubierać.
Do tego wzięlismy podstawowe leki.. Ibufen, wodę utlenioną, plasterki i mocne kremy do opalania
A Wy gdzie jedziecie i na ile?

E: dokładnie taki mieliśmy basen

http://allegro.pl/plac-zabaw-tecza-basen-zjezdzalnia-297x193-intex-i1536787562.html

Do góry