reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Marciaa Nie ma sprawy, zawsze i wszędzie heheh:-D No i gratki zakupionego wózka!
alex jak do tej pory nie widziałam ale dziś może na chwilę do h&m wlecę to zerknę.:tak:

szukam spodenek krotkich badz 3/4 w kratke dla mojego lobuziaka dawac cynka jak ktorejs sie rzuci w oko :)
mirosia dzieki :)
jutro dostane wozio...nie moge sie doczekac :p

Ostatnia edycja:
buciki z deichmana na stronce są
Deichmann | dzieciece

Marcia - kratka taka teraz modna, powinna być w większości sklepów. Ja teraz niestety nie chodze na zakupy, bo mam tyle ciuchów od siostry że już nie mam gdzie trzymac. A kusi strasznie, nie mogę po sklepach chodzic
Ostatnio byłam w Smyku po spodenki dresowe dla Filipka i na promocji wisiał komplecik w kolorze brudnego różu dla Wiki i nie mogłam sie oprzeć i kupiłam. Za 30 zł tunika geterki i czapeczka

reklama
kurcze mam ogrodniczki dla Nikosia ale jakos mi sie nie widzi w nich...
idę obczajac wasze linki :)
jeszcze sandałki na wyjazd...i juz widzialam ceny 200zl obalic sie idzie

tak mysle co dokupic moze ktoras pomoze...bo jedziemy na 2 tyg.
a mam biale roll upy. 3 pary krotkich spodenek ale takich basenowych, kupie w kratke jakies dwie pary, i 3/4 mam takie szorty z cienkiego jeansu sztuk dwie

Do góry