reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Podeszwa ugina sie w jednym miejscu tam gdzie powinna dosyc lekko.Pisałam wyżej że mierzyłam jej takie wyciete elefanteny ale to nie na jej nóżki.Chciałam takie dziewczęce do płaszczyka.Jeszcze kupie nie jedną parę, najważniejsz,że ma w czym biegać.Nie brałabym takich zabudowanych na dwa miesiące.Zawsze możesz ubrać cienką skarpetkę dodatkowo na rajtuzki.

reklama
Heronek hahaha to jest moj styl adidasków - tylko że białe :-D
Frotka ja sparwdzałam nike i były sztywne. Adidasów nie było. Jutro jade do większej galerii i mam nadzieje że coś wybiorę. W sumie adiadaski do śmigania by się przydały. Tylko muszę je znaleść bo na necie narazie boję się zamówić:/

Tez czekam na wiosnę już z utęsknieniem:) Heronek fajne i widze ze dla dziewczynek też piękne mają:)
dronka ja w deichmannie kupiłam.Nawet 20zł taniej bo jest obniżka.

dziś też w Clarksie buty ogladałam dla Olci i właśnie takie wycięte. no ale u nas już ciepło w miarę (dziś 18st). na razie mamy adidaski, ale nie sa jakieś bardzo miękkie, normalnie się zginają, gdzie trzeba i tyle.

fakt te najki co kupilam mlodemy sa sztywne...ale ponosi je niedlugo dzis smigal w trampeksach jeansach i kurtce wiosennej a pod spodem mial bezrekawnik i body z dl rekawem a dzidzia w urzedzie kombinezon zimowy, czapka i buty ;)

My mamy buty ze Smyka z twardą podeszwą, co prawda są bardziej ozdobą bo Filip narazie kilka kroczków i to za rece robi, ale spodobało mi sie określenie frotki robokop hehe mój dokładnie tak wygląda jak idzie :)

reklama
Do góry